Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 16 iulie 2020. Victoriile granzilor aduc 125 de lei profit

15.07.2020 | 23:15
Biletul zilei la pariuri joi 16 iulie 2020 Victoriile granzilor aduc 125 de lei profit
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi, 16 iulie 2020. Două dintre marile campionate ale Europei se apropie de final, iar rezultatele sunt din ce în ce mai importante. În Spania, Real are nevoie de victorie pentru a-şi asigura titlul de campioană, iar în Anglia, Manchester United luptă pentru ultimul loc de Liga Campionilor. Două pronosticuri plauzibile ne aduc o cotă totală de 2,25 la Superbet.

Primul meci de pe bilet zilei este Real Madrid – Villarreal, de la 22:00, în etapa cu numărul 37 din La Liga spaniolă. Confruntarea este foarte importantă pentru ambele formaţii. Dacă Real poate câştiga campionatul, Villarreal trage tare să nu rateze Europa League în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

A doua partidă, Crystal Palace – Manchester United, în runda a 36-a din Premier League, începe la 22:15. Oaspeţii, cea mai în formă echipă de la reluarea competiţiei, sunt prinşi într-o luptă în trei, cu Chelsea şi Leicester, pentru ultimele două locuri de Champions League.

Biletul zilei la pariuri, joi, 16 iulie 2020. Real Madrid poate câştiga La Liga

Real Madrid este lider în La Liga. Are 4 puncte avans în faţa marii rivale Barcelona, iar în penultima etapă are şansa de a-şi asigura titlul de campioană. Pentru asta, „albii“ trebuie să obţină același rezultat ca al Barcelonei împotriva Osasunei, meci care se dispută în paralel. Real a avut 9 meciuri în La Liga de la reluarea campionatului şi le-a câştigat pe toate!

ADVERTISEMENT

Villarreal, 57 de puncte, e pe 5 şi poate ajunge în Europa League. Mai sus nu mai poate urca, pentru că Sevilla şi Atletico sunt la 9 puncte. Dar din spate ameninţă Getafe şi Real Sociedad cu câte 54 de puncte, iar Bilbao, Valencia şi Granada stau la pândă. Un egal ar fi foarte bun pentru „submarinul galben“, dar e greu de crezut că îl poate obţine. Superbet oferă o cotă foarte bună, de 1,45, pentru „1 solist“.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Manchester a marcat de cel puţin 2 ori în ultimele 5 meciuri

Crystal Palace ocupă poziţia a 14-a în Premier League, cu 42 de puncte. A pierdut ultimele 5 întâlniri din campionat, dar nu are nicio emoţie în privinţa retrogradării, datorită zestrei de puncte acumulată înainte de pandemie. Benteke, Cahill, Schlupp şi Tomkins sunt indisponibili pentru confruntarea cu Manchester.

ADVERTISEMENT

Manchester United e pe locul 5, la egalitate de puncte cu Leicester şi la 4 de Chelsea, care a jucat deja. Cu cele două se luptă pentru ultimele două locuri de Champions League, pentru că Manchester City a obţinut la TAS anularea interdicţiei în cupele europene. Cu doar trei etape rămase de jucat, „diavolii“ au nevoie să urce o singură poziţie în clasament. Egalul obţinut de Southampton pe Old Trafford în runda precedentă, în secundele de final, le-ar putea da mari bătăi de cap elevilor lui Solskjaer. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,55 la Superbet.

biletul zilei la pariuri 16 iulie 2020
biletul zilei la pariuri 16 iulie 2020

În concluzie, „1 solist“ la Real Madrid – Villarreal coroborat cu „2 şi peste 1,5 goluri“ la Crystal Palace – Manchester United înseamnă o cotă totală de 2,25 la Superbet. Profit 125% din doar două meciuri.

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT