Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 24 septembrie 2020. Câștig de peste 280 de lei din Europa League

23.09.2020 | 22:56
Biletul zilei la pariuri joi 24 septembrie 2020 Castig de peste 280 de lei din Europa League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi 24 septembrie 2020. Astăzi e zi plină în Europa League, motiv pentru care am ales și noi două partide din turul trei preliminar pentru biletul de pariuri. Cu o miză de 100 de lei, putem obține un câștig de peste 280 de lei, deoarece am obținut de la Betano o cotă totală de 2,82. Trebuie doar să aveți încredere în noi, pentru că și biletul propus miercuri a fost verde.

Deschidem biletul zilei la pariuri cu meciul FC Copenhaga – Piast Gliwice, care va începe la ora 21:00. Având și avantajul terenului propriu, formația daneză este văzută de bookmakeri drept marea favorită la calificarea în play-off-ul competiției.

ADVERTISEMENT

St. Gallen – AEK Atena (ora 21:30) este cea de-a doua alegere pentru biletul zilei de joi la pariuri. Spre deosebire de meciul anterior, în acest caz oaspeții sunt cotați cu prima șansă la accederea în turul următor.

Cotă de 1,70 de la FC Copenhaga – Piast Gliwice pentru biletul zilei la pariuri

FC Copenhaga are prima șansă în fața lui Piast Gliwice la calificarea în play-off-ul Europa League nu doar pentru că evoluează pe teren propriu, ci și datorită valorii superioare a lotului și a experienței mai mari în cupele europene. Nu cu mult timp în urmă, danezii au ajuns până în Final 8-ul ultimei ediții a Europa League, unde au fost eliminați cu greu de Manchester United. În turul preliminar anterior, FC Copenhaga a trecut de IFK Goteborg (Suedia), pe care a învins-o cu 2-1 în deplasare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, ca să ajungă până în această fază a competiției, formația poloneză Piast Gliwice a fost nevoită să dispute două tururi preliminare. A eliminat mai întâi pe Dinamo Minsk (2-0 în deplasare), apoi pe Hartberg (Austria), de care a trecut cu mari emoții pe teren propriu, scor 3-2, golul victoriei venind în ultimele minute de joc.

Chiar dacă rezultatele înregistrate în ultimul timp arată o FC Copenhaga într-o ușoară scădere de formă, e greu de crezut că vom avea parte parte de suprize în acest joc. Și pentru că danezii sunt destul de puternici în ofensivă, înscriind aproape în fiecare meci de cel puțin două ori, vom risca puțin și vom plusa și pe goluri. Astfel că alegerea noastră pentru biletul zilei la pariuri este „1 solist și peste 1,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 1,70.

ADVERTISEMENT

Calificarea lui AEK Atena aduce pentru biletul zilei la pariuri o cotă de 1,66

St. Gallen și AEK Atena sunt la primul meci în actuala ediție a Europa League, intrând direct în turul trei preliminar datorită coeficienților UEFA. Nici în campionatele naționale nu au disputat foarte multe partide oficiale, doar câte una de fiecare parte, ambele obținând victorii la zero: St. Gallen cu Sion (1-0 pe teren propriu), AEK Atena cu Panetolikos (2-0 în deplasare).

În aceste condiții, e greu de dat un verdict despre forma în care se află, așa că ne vom baza mai mult pe statitiscă și pe intuiție. Și vom merge pe mâna grecilor, care dispun de un lot mult mai valoros și au obținut rezultate mai bune decât elvețienii în cupele europene. Nu ne vom hazarda însă pe un solist, ci vom opta doar pe calificarea în turul următor, care poate fi obținută chiar și în urma loviturilor de la 11 metri. În concluzie, alegerea noastră este „AEK se califică”, Betano oferind o cotă de 1,66 pentru acest pronostic.

ADVERTISEMENT

Cotă totală de 2,82 pentru un posibil câștig de peste 280 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,70 pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la FC Copenhaga – Piast Gliwice și o cotă de 1,66 pentru pronosticul „oaspeții se califică” la St. Gallen – AEK Atena, care combinate pe același bilet ne dau o cotă totală de 2,82. Numai bună pentru un câștig de peste 280 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Biletul zilei la pariuri, joi 24 septembrie 2020

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT