Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 27 mai 2021. Golurile ne aduc peste 460 de lei

Biletul zilei la pariuri de joi, 27 mai 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câştig de aproape 470 de lei.
26.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 27 mai 2021 Golurile ne aduc peste 460 de lei
ADVERTISEMENT

Sezonul 2020/2021 al Ligii 1 programează, joi, ultimul meci din faza play-off. În capătul nordic al Europei, campionatul Norvegiei este abia la început. Propunerile noastre pentru biletul zilei la pariuri de joi, 27 mai 2021, vin așadar din Liga 1 și Eliteserien, prima ligă norvegiană şi beneficiază de o cotă totală de 4,67 la  Get’s Bet.

Prima propunere vine din Liga 1. Aici titlul s-a decis deja, ba chiar configurația podiumului este cunoscută încă dinaintea disputării ultimelor meciuri. Practic nu mai există nicio necunoscută în partea superioară a clasamentului, iar noi vom miza în consecință pe întâlnirea dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere vine, cum spuneam, din Norvegia. Am ales confruntarea dintre Sandefjord și Rosenborg pentru că în acest caz puteți să vă jucați cu opțiunile de pariuri, pe goluri multe, sau puteți să mergeți pe varianta mai sigură pe care v-o propunem noi.

Sepsi – FC Botoșani ne aduce o cotă de 1,90

Primul duel la care ne-am oprit este cel dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Botoșani. Veți fi de acord cu noi că o astfel de întâlnire este oricum atractivă, iar când se joacă în ultima etapă, fără nicio miză, atunci ar trebui să avem parte de un spectacol agreabil.

ADVERTISEMENT

Sigur că FC Botoșani are o brumă de obiectiv, ocuparea locului 5 în ierarhia finală, dar accederea în play-off este deja o performanță pe placul moldovenilor, ceea ce înseamnă că ar trebui să vedem goluri. La capătul sezonului regulat cele două oponente s-au numărat printre cele mai spectaculoase echipe din Liga 1. Poate în cazul secuilor putem vorbi chiar de o veritabilă forță ofensivă.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Moldovenii lui Marius Croitoru au fost ceva mai puțin darnici cu golurile, dar joacă un fotbal ofensiv, naiv pe alocuri, care exact asta ne transmite, că într-un meci în care practic nu mai contează nimic, în condițiile în care se știe că Sepsi va juca barajul pentru Conference League, în vreme ce FC Botoșani poate prinde cel mult locul 5, jocul va fi deschis, așa ca o ultimă impresie bună.

ADVERTISEMENT

Astfel stând lucrurile, vom paria pe „ambele marchează”, pont ce are o cotă foarte bună de 1,90 la  Get’s Bet.

Golurile din Sandefjord – Rosenborg ne aduc o cotă de 2,45

Primele etape din noua ediție a campionatului Norvegiei ne-au convins, dacă mai era nevoie, că acolo putem paria pe goluri, pentru că oricât ar fi de glaciari locuitorii țării fiordurilor, fotbalul se joacă cu patimă și se marchează suficient de mult încât câștigurile noastre să fie generoase.

ADVERTISEMENT

Vom alege un pariu poate puțin riscant, pe goluri marcate în prima repriză, dar dacă aruncați o privire peste derularea primelor meciuri din actualul campionat al Norvegiei veți observa că apetitul ofensiv este la cote ridicate. Sandefjord nu este vreo grupare care să emită pretenții, dar este o bună încasatoare.

Despre Rosenborg este aproape inutil să reamintim că reprezintă o forță în întrecerea nordică, ba chiar și în competițiile continentale au avut rezultate foarte bune în ultimele decenii. Mizăm așadar pe „peste 1,5 goluri în prima repriză”, care are o cotă fantastică de 2,45 la  Get’s Bet.

467 de lei câștigați cu biletul zilei din 26 mai


În concluzie, cele două dueluri, din Liga 1, respectiv din Eliteserien, ne aduc o cotă totală de 4,67 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. Dacă în prima propunere ne așteptăm la un meci deschis, dată fiind situația celor două oponente, în campionatul Norvegiei un pariu pe goluri este aproape întotdeauna fără risc.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT