Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 31 martie 2022. Mizăm pe fotbal și tenis pentru un câștig de aproape 440 de lei

Biletul zilei de joi, 31 martie 2022, ne poate aduce un câștig de 439 de lei cu ajutorul a două înfruntări interesante, din fotbal, respectiv tenis feminin.
30.03.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 31 martie 2022 Mizam pe fotbal si tenis pentru un castig de aproape 440 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de joi, 31 martie 2022 vă propunem pentru biletul zilei la pariuri două meciuri, unul din fotbal, celălalt din circuitul mondial de tenis, mai exact de la Miami, unde vom asista la prima semifinală din întrecerea rezervată jucătoarelor, în proba de simplu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,39 la Betano şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de joi, 31 martie 2022, la pariuri, cu duelul de la Miami Open dintre Belinda Bencic și fostul lider mondial Naomi Osaka. Cele două sportive nu traversează cea mai fastă perioadă a carierelor lor, dar la Miami Open au ajuns cum necum în penultimul act demonstrând că nu și-au spus ultimul cuvânt în tenisul mondial.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere revenim în România, pentru primul meci din etapa a doua, faza play-off în eșalonul secund. Față în față se vor afla FC Hermannstadt și Concordia Chiajna. Sibienii pornesc favoriți, dar și ilfovenii au arătat ca o echipă reinventată după instalarea lui Ianis Zicu pe banca tehnică.

Cotă de 2,30 pe biletul zilei în disputa Belinda Bencic – Naomi Osaka

Prima propunere de pe biletul zilei de joi, 31 martie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea din semifinalele turneului de la Miami dintre Belinda Bencic și Naomi Osaka, cu jucătoarea niponă favorită. În ciuda estimărilor mai mult decât optimiste ale specialiștilor, care anticipează un succes fără emoții pentru Osaka, noi vom încerca să vă convingem că merită să mizăm pe ceva în plus.

ADVERTISEMENT

Spuneam anterior că niciuna dintre sportive nu se află în nici măcar aproape de potențialul maxim. Dacă pentru Bencic acesta este, până la turneul de la Miami, cel mai slab din ultimii ani, nici Osaka nu se bucură de o perioadă cu mult mai fastă. Japoneza se confruntă de mai multă vreme cu probleme de anxietate, anul trecut renunțând chiar să mai participe la turnee o vreme.

Japoneza a fost eliminată devreme la primul turneu de Grand Slam al anului și nici în următoarele nu și-a regăsit forma care a consacrat-o în perioada 2018 – 2021, până la căderea nervoasă. A avut, însă, un parcurs bun la Miami, unde bifează iată o semifinală în care, în ciuda problemelor sale, este considerată favorită.

ADVERTISEMENT

Noi anticipăm că meciul cu Bencic nu va fi chiar floare la ureche pentru sportiva niponă și vom miza pe cel puțin un set câștigat de elvețiancă. Nu ne hazardăm să dăm un pronostic exact ci vom merge cât se poate de safe pe ”fiecare jucătoare câștigă câte un set”, care are la Betano o cotă foarte atractivă de 2,30.

Hermannstadt și Chiajna ne aduce o cotă de 1,91 la biletul zilei

Pentru a doua propunere revenim la Sportul Rege, chiar dacă propunerea noastră este una din eșalonul secund. Până să înceapă jocurile în primul eșalon, vom arunca o privire și peste ce se întâmplă în a doua divizie a țării, acolo unde lucrurile sunt, de altfel, extrem de atractive în faza play-off.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Și Hermannstadt și Concordia Chiajna au anunțat încă de la începutul sezonului că își doresc să revină în eșalonul de elită. Dacă sibienii au avut un parcurs destul de liniar, dovadă poziția a doua pe care o ocupă în clasament, Chiajna a prins in extremis play-off-ul, obiectiv ce părea compromis după prima apariție din noul an când ilfovenii s-au prezentat la Cluj ca o echipă în vacanță.

Ianis Zicu este responsabil cu resuscitarea Concordiei și, pentru ceea ce au arătat ”verzii” în meciul cu Steaua, îndrăznim să pariem că ilfovenii vor înscrie cel puțin odată în duelul cu Hermannstadt. Vom miza în consecință pe ”ambele marchează”, care are o cotă de 1,91 la Betano.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 439 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 31 martie 2022, la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,30 pentru pronosticul ”fiecare jucătoare câștigă un set” în duelul de tenis dintre Belinda Bencic și Naomi Osaka și o cotă de 1,91 pentru ”ambele echipe marchează”, în disputa dintre FC Hermannstadt și Concordia Chiajna care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 439 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT