Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 5 august 2021. Campioanele ne triplează investiţia la Get’s Bet

Pentru biletul zilei la pariuri am ales două partide în care sunt implicate formaţiile care au câştigat campionatul în sezonul precedent. Pronosticurile noastre ne aduc un câştig de 300 de lei.
05.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 5 august 2021 Campioanele ne tripleaza investitia la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Vineri, 5 august, vă propunem un bilet al zilei care are o cotă totală de 3,01 la Get’s Bet. Mizăm pe două campioane naţionale în duelurile lor cu echipe care au ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre CS Mioveni şi CFR Cluj. Se joacă de la ora 21:30, în etapa a patra din Liga 1. Oaspeţii au parcurs perfect până acum şi merg la Mioveni în încercarea de a-l prelungi.

ADVERTISEMENT

În Belgia, de la 21:45, se joacă Club Brugge – Cercle Brugge, a doua partidă de pe biletul zilei. Jocul contează pentru runda cu numărul 3, iar cele două echipe pornesc de la egalitate de puncte.

Victoria lui CFR Cluj, cotată la 1,64 pe biletul zilei

CS Mioveni a spart gheaţa la mai multe capitole în Liga 1 în runda precedentă. A marcat în premieră după promovarea din vară şi a obţinut şi primele puncte. Mai mult, a bifat prima victorie de la revenirea pe prima scenă. Gazdele au început sezonul cu două înfrângeri la zero, 0-1 la Gaz Metan Mediaş şi 0-2 cu Rapid, dar a produs surpriza în etapa a treia, cu victorie 2-1 pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

CFR Cluj a câştigat ultimele 4 ediţii de campionat şi a început-o perfect şi pe aceasta. După trei meciuri, ardelenii sunt lideri cu maximum de puncte şi şi-au anunţat deja intenţia de a luat un nou titlu. Cel care a dat voce pretenţiilor clujene a fost antrenorul Marius Şumudică, spunând, în conferinţa de presă premergătoare partidei, că echipa sa va lua trofeul la pas.

Meciuri directe nu au mai fost din 2014. Atunci, în Cupa României, CFR se impunea cu 4-3. Interesante sunt însă evoluţiile lor recente, dar şi programul poate juca un rol important. Mioveni a arătat mult mai bine cu Sepsi decât o făcuse în primele două etape. De partea cealaltă, CFR Cluj e cu gândul la Young Boys în preliminariile Ligii Campionilor. După 1-1 la Cluj, calificarea se joacă 10 august, în Elveţia. Şumudică va opera schimbări în formula de start, iar asta va fi în avantajul Mioveniului. Totuşi, lotul ardelenilor este suficient de numeros şi de valoros pentru a face faţă. „2 solist“ are cota 1,64 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Derby de Brugge, cotă 1,83 pe biletul zilei

Club Brugge – Cercle Brugge este derby-ul oraşului, o rivalitate începută în 1899-1900. De-a lungul timpului, Club a dominat clar întâlnirile, scorul la general fiind de 103-31, cu alte 36 de partide terminate la egalitate. Cercle este o echipă mică, iar obiectivul e salvarea de la retrogradare. Anul trecut, a terminat sezonul regular pe locul 16 din 18. Etapa 34 s-a jucat la jumătatea lunii aprilie, aceea fiind şi ultima partidă oficială a lui Cercle. În acest start de campionat, Cercle a strâns 4 puncte, 1-0 cu Beerschot şi 1-1 cu Leuven.

Club Brugge e campioana ultimilor doi ani din Belgia şi a debutat în noul sezon cu un nou trofeu. S-a impus în Supercupă cu 3-2 în faţa lui Genk, revenind de la 0-1 la 3-1. În Jupiler League, are, la fel ca adversara Cercle, 4 puncte după 2-2 cu Eupen pe teren propriu şi 1-0 în deplasare la nou promovata St. Gilloise. Lotul este, în linii mari, acelaşi din sezonul precedent, cea mai mare schimbare apărând la nivelul defensivei. Kossounou a plecat la Leverkusen pe 23 de milioane, iar în locul lui a fost adus Nsoki, de la Nice, pentru 6,5 milioane.

ADVERTISEMENT

Club Brugge porneşte ca favorită, mai ales că evoluează pe teren propriu. De la ultima promovare a lui Cercle, în 2018, Club a câştigat 5 din cele şase partide directe, marcând de fiecare dată minimum două goluri. Singura remiză a fost într-un meci în care Cercle era gazdă, 2-2 în 2019. În ultimii doi ani, toate cele 3 confruntări s-au încheiat cu scorul de 2-1 pentru Club Brugge. „1 şi peste 2,5 goluri“ are cota 1,83 la Get’s Bet.

Biletul zilei de aduce un câştig de 300 de lei

În concluzie, victoriile campioanelor CFR Cluj şi Club Brugge în faţa mai modestelor CS Mioveni, respectiv Cercle Brugge, ne pot aduce, la Get’s Bet, un câştig de 300 de lei pentru o miză de 100. Cu precizarea că în derby-ul Bruges-ului avem nevoie şi de minimum trei goluri pe tabelă.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT