Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 5 august 2021. Câștig de peste 340 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga Europa și Conference League

Biletul zilei de joi, 5 august 2021, poate aduce un câștig de 345 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
04.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 5 august 2021 Castig de peste 340 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga Europa si Conference League
ADVERTISEMENT

Joi, 5 august 2021, ne concentrăm atenția pe două dintre partidele ce se dispută în Turcia, una din play-off-ul Europa League, cealaltă din preliminariile Conference Leaue. De la ora 20:30 vom poposi la Trabzon pentru confruntarea dintre echipa locală și norvegienii de la Molde. Pentru cel de al doilea meci mergem pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din Turcia, Turk Stadyum, pentru întâlnirea dintre Galatasaray și Saint Johnstone din Scoția. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,45 la Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de joi, 5 august 2021, la pariuri cu meciul dintre Trabzonspor și Molde pentru că este o întâlnire care ar trebui să fie deschisă oricărui rezultat. Pe de o parte pentru că nordicii sunt deja la turație maxmă, jucând și în întrecerile interne și în cupele europene, pe de altă parte pentru că Trabzonspor nu este un club oarecare din Turcia.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua întâlnire rămânem pe malurile Bosforului, dar ne îndreptăm atenția spre capitala fotbalului turc, Istanbul. Am ales meciul dintre Galatasaray și Saint Jonstone și pentru că sperăm să-l vedem la treabă pe internaționalul român Alex Cicâldău, dar și pentru că gazdele, după ce au fost eliminate, cu dublu eșec, de PSV Eindhoven, din Liga Campionilor, nu concep să nu meargă mai departe în cea de a doua întrecere continentală.

Trabzonspor – Molde ne aduce o cotă de 2,15 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul dintre Trabzonspor și Molde pentru că sunt două echipe care în mod normal sunt pe cât de bune marcatoare, pe atât de bune încasatoare. În mod normal am miza pe goluri multe într-o astfel de întâlnire, dar avem argumente să nu o facem acum.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În primul rând este un meci de cupă europeană. E prima manșă a unei înfruntări la capătul căreia se va alege echipa care merge mai departe spre grupele celei mai noi competiții continentale intercluburi. Un alt argument este acela că pentru gazde acesta este primul joc oficial al noului sezon și oricât de mare ar fi dorința de a face spectacol, lucru obișnuit altfel pentru Trabzon, de această dată sunt în joc și niște milioane de euro.

Molde, pe de altă parte, este deja obișnuită cu meciurile tari. Cel mai probabil nu vor miza pe o victorie fulger în Turcia, ci își vor conserva energiile pentru că în cazul lor vorbim deja de implicații în mai multe trofee interne, cel mai important fiind evident titlul de campioană. Vom miza pe un pont care este cel mai la îndemână ”multi gol final între 2-3 golur”, care are o cotă de 2,15 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,60 pe biletul zilei la Galatasaray – Saint Johnstone

A doua propunere de pe biletul zilei de joi, 5 august 2021, este și una pe care o așteptăm mai ales pentru că la gruparea Cim-Bom a fost recent înregimentat Alex Cicâldău, unul dintre mijlocașii cu imaginație din fotbalul nostru, un fotbalist cu execuții fine. Am ales acest meci și pentru că după rușinea suferită în tricoul Universității Craiova, eliminată de obscura Laci din Albania, Alex Cicâldău își dorește cu siguranță să demonstreze că este un jucător care face față rigorilor din cupele europene.

Ca și în cazul alegerii precedente, nici Galatasaray nu a disputat nici un meci în campionatul intern, dar a avut deja un șoc european după dubla cu PSV Eindhoven, pe care a încheiat-o cu dublu eșec. Scoțienii de la Saint Johnstone evident că nu au anvergura olandezilor, foști campioni europeni, dar sunt o echipă imprevizibilă.

ADVERTISEMENT

De cele mai multe ori echipele din Scoția, cu excepția celor două super puteri, Celtic și Rangers, dau senzația că nu sunt interesate de participarea în competițiile continentale intercluburi și tocmai această lejeritate în abordarea acestor meciuri îi face periculoși. Vom miza, totuși, pe un rezultat favorabil gazdelor ”1X și sub 3,5 goluri”, care are la  Get’s Bet o cotă de 1,60.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 345 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 5 august 2021, la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”multi gol final 2-3 goluri” în meciul Trabzonspor – Molde și o cotă de 1,60 pentru ”1X și sub 3,5 goluri”, în Galatasaray – Saint Jonstone, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,45, numai bună pentru un câștig de 400 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT