Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 10 mai 2021. Câștig de 320 de lei din Liga 1

09.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 10 mai 2021 Castig de 320 de lei din Liga 1
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni, 10 mai 2021. Două meciuri din etapa a șaptea a play-off-ului din Liga 1, o cotă totală de 3,20 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de 320 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul CFR Cluj – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care va începe la ora 19:00. Ardelenii sunt lideri și au nevoie de o victorie pentru a-și păstra poziția și a se apropia și mai mult de al patrulea titlu consecutiv.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FCSB – Academica Clinceni, care are startul la ora 21:30. ”Roș-albaștrii” nu-și permit niciun pas greșit pentru că orice erpare îi scoate practic din bătălia la locul 1.

CFR Cluj – Sepsi aduce o cotă de 1,52 la biletul zilei

Fără să aibă un joc deosebit de spectaculos, așa cum își dorea la început antrenorul Edi Iordănescu, CFR Cluj a redevenit echipa pragmatică și așa a făcut puncte fără să ofere spectacol și a ajuns în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Visul unui nou titlu în Gruia se conturează tot mai clar, mai ales că urmează un meci cu Sepsi Osk, formație considerată de mulți a fi o apropiată a ardelenilor, ceea ce înseamnă că clujenii nu ar trebui să aibă probleme.

Cu toate acestea, Iordănescu jr se așteaptă la o partidă extrem de dificilă. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,52.

ADVERTISEMENT

Golurile de la FCSB – Clinceni aduc o cotă de 2,10 pentru biletul zilei

În ciuda marilor probleme de lot, FCSB se ține scai de CFR Cluj în lupta la titlu și, deși Academica Clinceni este ultima în play-off și pare resemnată, antrenorul Toni Petrea și-a avertizat jucătorii că urmează un meci mai mult decât dificil.

Cu lotul decimat de accidentări, ”roș-albaștrii” l-au pierdut și pe mijlocașul Adrian Șut care are probleme la la ligamentele genunchiului stâng, accidentarea putând să-l țină departe de teren aproape patru luni, până în toamnă.

ADVERTISEMENT

Clinceniul nu mai are nimic de pierdut și în aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 320 de de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,52 pentru pronosticul ”peste 1,5 goluri” în meciul CFR Cluj – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și o cotă de 2,10 pentru ”peste 2,5 goluri” la FCSB – Academica Clinceni, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,20. Numai bună pentru un câștig de 320 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT