Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 20 septembrie 2021. Câștig de peste 380 de lei de la Get’s Bet cu super meciuri

Biletul zilei de luni, 20 septembrie 2021, poate aduce un câștig de 381 de lei cu ajutorul a două înfruntări din România, respectiv Spania.
19.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 20 septembrie 2021 Castig de peste 380 de lei de la Gets Bet cu super meciuri
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de luni, 20 septembrie 2021, vă propunem două meciuri extrem de atrăgătoare pentru biletul zilei la pariuri. Ambele meciuri încheie etapele din România, respectiv Spania. Meciul care trage cortina peste etapa a 9-a din Liga 1, CFR Cluj – U Craiova, va fi cu atât mai atractiv cu cât este o șansă uriașă pentru Dan Petrescu să le închidă gura contestatarilor. Barcelona – Granada este un joc de la care așteptăm multe goluri. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,81 la Get’s Bet şi așteptăm un profit frumos.

Deschidem biletul zilei de luni, 20 septembrie 2021, la pariuri, cu meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova. Este unul dintre cele mai puțin generoase dueluri din punct de vedere al numărului de goluri. Partida se dispută de la ora 21:00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” și să recunoaștem că suntem mai interesați de reacția tehnicianului campioanei, decât de prea multe reușite.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în Spania, pe Camp Nou, pentru că în acest caz chiar ar trebui să vedem un spectacol. Sigur că Barca nu mai este demult echipa de temut, dar numele jucătorilor ne dau dreptul să credem că vom vedea goluri în ambele reprize. Chiar dacă Granada a reușit să o mai învingă pe Barcelona, veți fi de acord cu noi că de această dată putem merge pe mâna catalanilor.

CFR Cluj – U Craiova ne aduce o cotă de 1,95 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul de la Cluj dintre CFR și Universitatea Craiova. Plecând de la premisa că se vor afla față în față campioana, respectiv câștigătoarea Cupei și a Supercupei, am fi tentați să visăm la multe goluri. Cunoaștem, însă, suficient de bine stilul de joc al lui Dan Petrescu, încât să nu riscăm nimic în alegerea pe care v-o propunem.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

CFR se confruntă cu un număr mare de jucători indisponibili și tocmai de aceea vă spuneam că acest meci poate fi momentul perfect pentru Dan Petrescu să arate că știe și să pregătească un meci în condiții speciale, nu doar să anticipeze eternul dezastru pentru echipa lui. Cea mai mare pierdere este cea a lui Billel Omrani. Deși nu este vreun marcator pur sânge, francezul a început bine acest sezon. Apoi s-a accidentat.

În tabăra oltenilor situația este oarecum bizară. Deși a fost adus pentru a cuceri trofee, Laurențiu Reghecampf, deocamdată, caută o formulă de joc care să fie și pe placul suporterilor, dar să aibă și rezultate. Deocamdată parcursul Universității este mai degrabă modest, iar o remiză la Cluj nu ar fi un rezultat deloc rău. În aceste condiții vom miza pe ”1X și sub 2,5 goluri”, care are o cotă foarte bună de 1,95 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,95 pe biletul zilei la Barcelona – Granada

A doua propunere de pe biletul zilei de luni, 20 septembrie 2021, este mult mai atractivă din punct de vedere al reușitelor. Dacă jocul de la Cluj va fi unul tactic, credem cu tărie acest lucru, pe Camp Nou va fi o pledoarie pentru fotbal. Catalanii s-au trezit puțin la realitate după plecarea lui Lionel Messi și după debutul catastrofal din actuala ediție a Ligii Campionilor.

Însă, chiar și fără vedetele de altă dată, chiar și cu Aguero, Ansu Fati și Dembele absenți, trupa lui Ronald Koeman arată că în întrecerea internă în continuare este una dintre cele trei favorite la câștigarea trofeului de campioană. Media de goluri a catalanilor este de două reușite per meci, dar de această dată vorbim de un adversar modest care, ce mai probabil se va zbate în partea de jos a clasamentului.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, pentru Granada, acest meci este ca un bonus pentru jucători. Să înfrunți o echipă de anvergura Barcelonei este întotdeauna o mică sărbătoare. În sezonul trecut cele două oponente și-au împărțit victoriile, culmea, fiecare câștigând pe terenul celeilalte.

Din acest punct de vedere meciul este chiar ofertant. Putem miza pe gol de ambele părți, sau pe o opțiune multi gol, să zicem între 3 și 5 goluri. Noi, însă, vă propunem un pont ce pare cel mai singur în momentul de față. Așadar mergem pe ”Barcelona marchează în ambelereprize”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,95.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 381 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de luni, 20 septembrie 2021, la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”1X și sub 2,5 goluri” în meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova și aceeași cotă de 1,95 pentru ”Barcelona marchează în ambele reprize”, în Barca – Granada care, combinate pe un singur bilet, ne dau o cotă totală de 3,81, numai bună pentru un câștig de 381 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT