Sport

Biletul zilei la pariuri, luni 28 iunie 2021. Meciurile de la Euro ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de luni, 28 iunie 2021, are un câştig potenţial de 308 de lei. Mizăm pe cele două partide ale zilei la Euro 2020.
27.06.2021 | 23:35
Biletul zilei la pariuri luni 28 iunie 2021 Meciurile de la Euro ne aduc la Gets Bet un castig de peste 300 de lei
Biletul zilei de luni, 28 iunie 2021, are un câştig potenţial de 308 de lei. foto: uefa
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de luni, 28 iunie 2021, vom miza pe cele două partide programate în optimile Euro 2020, Croația – Spania, respectiv Franța – Elveția care ne pot aduce un câștiga de 308 lei la  Get’s Bet, grație unei cote totale de 3,08.

Meciul dintre Croația și Spania se joacă pe arena Parken din Copenhaga și este interesant de urmărit ”Furia roja” într-o dispută altundeva decât pe teren propriu. Vicecampioana mondială, Croația, a arătat, măcar așa ca o ultimă impresie, în grupă, că are potențial să înscrie, la fel ca Spania, calificată și ea în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

De la ora 22:00, ne mutăm la București, pentru că Arena Națională găzduiește un super meci, ultimul în țara noastră la actualul Turneu Final, Franța- Elveția. Aparent un meci în care orice este posibil în contextul în care niciuna dintre cele două oponente nu a convins în precedentele apariții la Euro 2020, noi vom miza pe statisticile de moment care o dau pe Franța favorită.

Croația – Spania ne aduce o cotă de 1,71 pe biletul zilei

Primul meci al zilei de luni, 28 iunie, este cel dintre Croația și Spania, două reprezentative ajunse la capăt de drum, dacă este să ne referim la rezultatele pe care le-au înregistrat în anii anteriori. Luka Modric e genial, dar nu poate să joace singur împotriva unei reprezentative a Spaniei, fie ea și în reconstrucție.

ADVERTISEMENT

Pentru că Croația este considerată gazda acestei întâlniri vom începe analiza cu ea. Sincer, a dezamăgit în meciurile din grupă. Eșecul în fața Angliei era previzibil, dar remiza fără goluri din meciul cu Cehia a arătat nivelul la care a ajuns. Sigur că răbufnirea din ultima etapă, cu Scoția, a fost doar o falsă impresie a potenței Croației, în fața unei echipe mulțumită cu simpla prezență la Euro 2020.

Nici Spania nu a reușit mai mult. După primele două jocuri din faza grupelor era ca și eliminată, dar limitele Slovaciei s-au văzut clar în disputa cu fosta campioană continentală și mondială deopotrivă. Spania rămâne, însă, o echipă cu jucători vulcanici care pot individual să rezolve un meci. Vom miza așadar pe „Spania câștigă sau face egal și nu se marchează mai mult de 2,5 goluri în meci”, pont care ne oferă o cotă de 1,71 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Franța – Elveția ne aduce pe biletul zilei o cotă de 3,15!

Meciul vedetă al zilei de luni, 28 iunie, este de departe cel de pe Arena Națională, dintre Franța și Elveția. Și în acest caz vorbim de o candidată la câștigarea trofeului suprem la nivel de echipe naționale de pe ”Bătrânul Continent”, Franța, care, însă, nu a convins în meciurile din faza grupelor.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Chiar dacă a ajuns fără emoții în optimi, Franța chiar a arătat ca o echipă blazată. Poate doar Karim Benzema, revenit printre ”cocoși” a arătat că a meritat această a doua șansă. În rest, Franța a câștigat un meci cu Germania, grație unui autogol, a fost condusă de Ungaria și nu a reușit să-l oprească pe Criastiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Elveția și-a depășit, cumva, condiția la acest Turneu Final, nu a arătat rău, dar nici ca o echipă capabilă să elimine tocmai campioana mondială Franța. Reușitele individuale contează, aproape întotdeauna, în meciurile din grupe. În fazele eliminatorii, aproape întotdeauna experiența primează. Vom miza așadar pe „1-2 goluri în prima repriză”, pont care ne oferă o cotă de 1,80 la Get’s Bet.

308 de lei câștig cu biletul zilei din 28 iunie


Aşadar, în cele două meciuri pe care vi le propunem pe biletul zilei de luni, 28 iunie, vom miza pe mai puține reușite. Ne așteptăm să vedem goluri macate ”cu țârâita” cum se spune, nu pentru că pe teren nu vor fi vedete mondiale, ci pentru că acum se joacă pe calificare și nu pe puncte. Pentru pronosticurile noastre,  Get’s Bet ne pune la dispoziţie o cotă totală de 3,08, pentru un câştig total de 308 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT