Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul de la FCSB care l-a dezamăgit pe Bănel Nicoliță. „N-a atins-o. Nu rezistă la presiune”

După meciul FCSB - Rapid, scor 2-2, Bănel Nicoliță s-a arătat dezamăgit de jucătorul care l-a costat pe Gigi Becali aproape 2 milioane de euro.
25.04.2024 | 07:02
Jucatorul de la FCSB care la dezamagit pe Banel Nicolita Na atinso Nu rezista la presiune
Bănel Nicoliță, despre jucătorul de la FCSB care l-a dezamăgit. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

David Miculescu a fost transferat la formația lui Gigi Becali de la UTA Arad, în schimbul sumei de 1.7 milioane de euro. După egalul cu Rapid, Bănel Nicoliță a fost dezamăgit de jucătorul celor de la FCSB.

Jucătorul de la FCSB care l-a dezamăgit pe Bănel Nicoliță. „N-a atins-o. Nu rezistă la presiune”

Bănel Nicoliță susține că jucătorul din atacul celor de la FCSB a avut o repriză în care nu a reușit să iasă deloc în evidență. Iar acest lucru a fost cauzat de presiunea pe care a avut-o.

ADVERTISEMENT

David Miculescu a fost absent la meciul cu Rapid, iar analistul FANATIK a fost dezamăgit de prestația modestă a fotbalistului care a costat aproape 2 milioane de euro.

“Miculescu nu rezistă deloc sub presiune. Un jucător ca el, de 1.700.000 de euro, trebuia să defileze. Ai patronul care te laudă și te sprijină.

ADVERTISEMENT

E într-o creștere bună din punct de vedere fizic, tactic și mental. Are obiectivul atins la echipă. Păi, fratele meu, tu nu o atingi? 45 de minute nu a atins mingea. E o problemă.

Cred că ar putea să explodeze oricând. Are nevoie de mai multe meciuri ca atacant. La meciul cu Rapid a avut presiune și nu a rezistat. Băluță când a intrat a fost altceva”, a declarat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, detalii despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Evoluțiile excelente ale lui Florinel Coman în acest sezon de SuperLiga nu au rămas fără ecou, iar pentru FCSB s-a găsit deja clubul care să achite clauza de reziliere a contractului, în valoare de 5 milioane de euro. Este vorba despre qatarezii de la Al Duhail, care sunt dispuși să-i ofere atacantului de la FCSB și un salariu colosal, de două milioane de euro anual.

Întrebat de ziariși la conferința de presă de la Palat dacă arabii au găsit contul clubului unde să vireze banii, Gigi Becali a răspuns direct că nu are chef de glume, dar a oferit în continuare detalii despre situația lui Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

“Hai mă, faceți glume? Ce glume sunt astea? Eu nu știu… Au sunat pe cineva că vor să vină. Și am spus de ce să vină, pentru ce?

La telefon, pac pac contract, bagă banii în cont și gata. Ei vor să dea banii în rate. Dar nu merge cu banii în rate. Și gata!

Acum, nu e o problemă. Ați văzut când a plecat Alibec în Qatar… Coman mai poate juca și două meciuri în preliminariile europene. Și mă ajută foarte tare”, a declarat Gigi Becali.

Analiștii FANATIK, despre meciul FCSB - Rapid 2-2

ADVERTISEMENT