Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 4 iulie 2022. Stăm cu ochii pe Wimbledon și pe campionatul Suediei pentru un câștig de 340 de lei

Biletul zilei de luni, 4 iulie 2022, ne poate aduce un câștig de exact 340 lei cu ajutorul unui meci de tenis, de la Wimbledon, și cu o partidă de fotbal din Suedia.
03.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 4 iulie 2022 Stam cu ochii pe Wimbledon si pe campionatul Suediei pentru un castig de 340 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de luni, 4 iulie 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi extrase din două competiții aflate în derulare în această perioadă. Evident, nu puteam ignora turneul de la Wimbledon, iar una dintre propuneri va fi din întrecerea masculină. Nu renunțăm nici la fotbal pentru că în Suedia campionatul este în plină desfășurare. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,41 la Unibet.

Deschidem biletul zilei de luni, 4 iulie 2022 cu meciul care nouă ni se pare cel mai atrăgător. Este vorba de confruntarea dintre olandezul Botic van de Zandschulp și superstarul Rafael Nadal din optimile de finală de la All England Club. Cei doi s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, la Roland Garros, unde spaniolul a scris istorie.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în Suedia pentru a le urmări la treabă pe IFK Goteborg și Degerfors, din ultima partidă a etapei cu numărul 12 a campionatului nordic. Aproape că nu mai are rost să spunem de ce am ales acest duel, știind deja că în întrecerile scandinave golurile se marchează pe bandă rulantă, iar noi vom miza în consecință.

Cotă de 1,98 pe biletul zilei în disputa de la Wimbledon

Prima propunere de pe biletul zilei de luni, 4 iulie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Botic van de Zandschulp și Rafael Nadal, din faza optimilor de finală ale întrecerii de la Londra. Ce a făcut Rafael Nadal anul acesta este dincolo de cuvinte. El a câștigat deja patru titluri, inclusiv Australian Open și Roland Garros, și a devenit omul cu cele mai multe Grand Slam-uri din istorie (22).

ADVERTISEMENT

Oponentul lui Super Rafa este Botic van de Zandschulp. Olandezul în vârstă de 26 de ani, care tocmai a ajuns pe cea mai înaltă poziție a carierei în clasamentul ATP (locul 25), s-a calificat în optimi după ce l-a învins pe Richard Gasquet 7-5, 2-6, 7-6, 6-1. Are așadar un ascendent moral bun, dar noi credem că doar o minune îl va ajuta să acceadă în sferturi.

Nu trebuie să ne așteptăm ca Nadal să fie la fel de dominant în acest meci precum a fost în întâlnirea anterioară cu jucătorul olandez, de la Roland Garros, dar spaniolul este un candidat legitim la titlul de la All England Club, iar noi vom merge cu încredere pe mâna lui, cu atât mai mult cu cât Rafael Nadal este în căutarea celui de-al 23-lea Grand Slam din cariera deja extraterestră.

ADVERTISEMENT

Atenție însă, Botic van de Zandschulp are un joc foarte echilibrat, fiind periculos atât în ​​apărare, cât și în atac, iar serviciul lui este, de asemenea, o mare amenințare pe această suprafață de iarbă. În consecință, opțiunea noastră va fi: ”peste 3,5 seturi în meci”, care are la Unibet o cotă de 1,98.

IFK Goteborg – Degerfors ne aduce o cotă de 1,72 la biletul zilei

Ne întoarcem la fotbal pentru a urmări ultimul meci al etapei a 12-a din Suedia. Față în față se vor afla multipla campioană IFK Goteborg și Degerfors, o echipă mult mai modestă cu un singur trofeu în palmares, Cupa, și acela câștigat în urmă cu aproape două decenii.

ADVERTISEMENT

Amatorii de pariuri pe campionatele din nordul Europei știu, însă, suficient de bine că în zona cercului polar diferența nu se face neapărat în dueluri cu echipele modeste. Ba dimpotrivă, de foarte multe ori astfel de confruntări sunt cu atât mai spectaculoase. Se înscriu și goluri multe în întrecerile din zona scandinavă.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Și pentru că deja știm acest lucru, evident că vă invităm să încercați oricare dintre opțiunile ce presupun marcarea de goluri. Noi însă vom merge cu încredere pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla: ”peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,72 la Unibet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 340 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de luni, 4 iulie 2022, la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,98 pentru pronosticul ”peste 3,5 seturi” în duelul de tenis dintre Botic van de Zandschulp și Rafael Nadal și o cotă de 1,72 pentru ”peste 2,5 goluri”, în disputa dintre IFK Goteborg și Degerfors, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 340 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT