Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 5 februarie 2024. Câștig de 975 de lei

Biletul zilei de luni, 5 februarie 2024, poate aduce un câștig de 975 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga.
04.02.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 5 februarie 2024 Castig de 975 de lei
Biletul zilei de luni, 5 februarie 2024, poate aduce un câștig de 975 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe ultimele două întâlniri din etapa a 24-a a campionatului României, în care sunt interese în ambele zone ale clasamentului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 9,75 la Betano și așteptăm un profit remarcabil.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul FC Voluntari – FC Hermannstadt, care începe la ora 17:00. Dacă ilfovenii trag tare pentru a se salva de la retrogradare, sibienii visează să prindă play-off-ul.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FCSB – Farul Constanța, programată de la ora 20:00. ”Roș-albaștrii” vor să refacă distanța de 11 puncte față de rivalele CFR Cluj și Rapid.

Cotă de 3,00 de la FC Voluntari – FC Hermannstadt pentru biletul zilei

Se anunță un duel absolut interesant la Voluntari, între două echipe care se confruntă cu probleme. Ilfovenii stau foarte prost din punct de vedere sportiv și sunt amenințați cu retrogradarea dacă nu își revin rapid.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, sibienii se confruntă cu mari dificultăți financiare. Conducerea face eforturi considerabile pentru a menține echipa pe linia de plutire și, după ce la vândut pe Baba Alhassan la FCSB, a mai făcut un împrumut bancar pentru care a garantat cu drepturile TV pentru sezonul viitor.

Toate aceste probleme ar putea influența prestația jucătorilor pe teren și de aceea este de așteptat să avem parte de un joc închis. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: sub 1,5”, care are la Betano o cotă de 3,00.

ADVERTISEMENT

Golurile de la FCSB – Farul aduc o cotă de 3,25

Toată lumea este de acord că ”roș-albaștrii” sunt mari favoriți la câștigarea titlului, dar sunt unii care deja îi încoronează campioni. Numai că CFR Cluj și Rapid au venit la 8 puncte și un pas greșit al trupei lui Gigi Becali ar relansa lupta.

Este clar că formația pregătită de Elias Charalambous are de unde să piardă puncte, însă o astfel de gândire ar putea să-i bage într-o ușoară criză, iar rivalelor să le dea o doză mai mare de încredere.

ADVERTISEMENT

Farul vine pe Arena Națională să-și apere locul de play-off și va ieși la joc, pentru că filosofia lui Gică Hagi este să marcheze un gol mai mult decât adversarul. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele marchează și peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 3,25 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 975 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Betano o cotă de 3,00 pentru pronosticul ”total goluri: sub 1,5” în meciul FC Voluntari – FC Hermannstadt și o cotă de 3,25 pentru ”ambele marchează și peste 3,5 goluri” la FCSB – Farul Constanța, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 9,75. Numai bună pentru un câștig de 975 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT