Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mai poate FCSB să piardă titlul? Concluzia analiștilor Fanatik SuperLiga. „Ar fi o surpriză uriașă”

Analiștii FANATIK SUPERLIGA au dezbătut șansele la titlu, iar Florin Gardoș este de părere că ar fi o surpriză imensă ca FCSB să îl piardă în acest sezon. Chiar și după victoriile obținute de Rapid și CFR Cluj.
04.02.2024 | 00:22
Mai poate FCSB sa piarda titlul Concluzia analistilor Fanatik SuperLiga Ar fi o surpriza uriasa
Mai poate FCSB să piardă titlul? Concluzia analiștilor Fanatik SuperLiga. „Ar fi o surpriză uriașă”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB este lider detașat în clasamentul din SuperLiga, iar senzația este că „roș-albaștrii” sunt de neoprit în cursa pentru mult râfnitul trofeu. Andrei Vochin și Florin Gardoș au ajuns la o concluzie despre lupta din campionat la FANATIK SUPERLIGA.

Mai poate FCSB să piardă titlul? Concluzia analiștilor Fanatik SuperLiga. „Ar fi o surpriză uriașă”

Victoria FCSB la Universitatea Craiova părea să țină lupta pentru primul loc tranșată. Dar CFR Cluj și Rapid au câștigat sâmbătă, cu Petrolul și respectiv Oțelul, și s-au apropiat la 8 puncte. Formația finanțată de Gigi Becali pare totuși foarte greu de oprit în drumul către titlu, iar analiștii FANATIK SUPERLIGA au ajuns la o concluzie privind șansele ca aceștia să piardă trofeul din mână.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș este de părere că doar o accidentare de ultimă oră sau un transfer al lui Florinel Coman o poate opri pe FCSB: „Până la etapa asta aș fi zic că nu, dar diferența e prea mare între FCSB și restul. Să câștigi în felul ăsta la Craiova cred că ar fi o surpriză uriașă să nu ia titlul. Inițial am zis vine play-off, va fi echilibrat, dar diferența asta mare de puncte, faptul că în play-off în anii precedenți a recuperat distanța față de locul 1.

Îmi e greu să cred, sper să nu se întâmple treaba asta. Dacă pleacă Compagno să nu rămână, să se accidenteze Băluță să nu aibe soluții. Să nu plece Florinel, doar o chestie din asta să se accidenteze un jucător important. Diferența e prea mare.

ADVERTISEMENT

Când nu ajungi să vorbești despre fundașii centrali înseamnă că e bine. Și despre Ngezana s-a vorbit puțin pentru că sunt foarte buni cei din față. Dawa nu a mai greșit, joc aerian, forță, e la un nivel excepțional. Mie mi-a plăcut mai mult Ngezana dacă e să luăm de la începutul sezonului.

Ținând cont că a schimbat țara, cultura și condițiile speciale de la FCSB, mi se pare un transfer reușit. Au fost constanți amândoi și-au câștigat duelurile”, a spus Florin Gardoș la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin: „Nu este un campionat jucat, depind foarte multe lucruri de CFR – Rapid”

„În mod normal este principala favorită, dar atâta vreme cât principalele urmăritoare stau la mâna lor în continuare în momentul ăsta pentru mine nu este un campionat jucat. Depind foarte multe lucruri de CFR – Rapid, ăla va fi un meci interesant.

Dacă va fi acolo o câștigătoare nu un rezultat de egalitate, atunci acea echipă va fi principala canditată la titlu pentru FCSB. Schimbarea triunghiului de la mijloc în sensul în care baza s-a mutat în jos cu Șut și Lixandru înseamnă că Olaru are libertate mare și se apropie mai mult de poartă, oricum aleargă foarte mult.

ADVERTISEMENT

Având alături de el un Edjouma era nevoit să vină să facă mult mai mult faza defensivă și se irosea, nu mai are limpede la minte. Este un câștig că FCSB joacă într-un 4-2-3-1 chiar dacă nu recunosc, cu doi mijlocași centrali care alternativ atacă colțurile careului”, a declarat Vochin.

ADVERTISEMENT