Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 7 iunie 2021. Mizăm pe goluri pentru un câștig de aproape 400 de lei

Biletul zilei la pariuri de luni, 7 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 387 de lei.
06.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 7 iunie 2021 Mizam pe goluri pentru un castig de aproape 400 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de luni, 7 iunie 2021, am ales un meci din Islanda și unul din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar, zona Asia. Am ales două înfruntări în care ne așteptăm la goluri multe tocmai pentru că ne pot aduce un câștig de 387 de lei, mulțumită unei cote totale de 3,87, oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi.

Prima propunere este o întâlnire din cel mai nordic campionat al Europei. Am ales un derby al capitalei Reykjavik, dintre Valur și Vikingur. Meciul se joacă de la ora 23:00 și contează pentru etapa a 7-a din primul eșalon al țării vikingilor. Poate nu sunteți, încă, obișnuiți cu pariuri din această zonă a Europei, dar veți vedea că merită.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere vine din Dubai, acolo unde va avea loc o întâlnire extrem de importantă din Grupa G a preliminariilor CM 2022, zona Asia. Se întâlnesc reprezentativele Emiratelor Arabe Unite și cea a Thailandei, ocupantele locurilor 2, respectiv 3.

Valur Reykjavik – Vikingur ne aduce o cotă de 2,15

Primul duel la care ne-am oprit este, așa cum spuneam, cel dintre Valur Reykjavik și concitadina Vikingur. Prima este cea mai galonată echipă a Islandei cu nu mai puțin de 38 de trofee interne în palmares, dintre care 23 sunt titlurile de campioană.

ADVERTISEMENT

Vikingur este, la rândul ei, o echipă importantă, cu 5 titluri de campioană și două Cupe. Însă aceste amănunte nu au darul de a vă convinge că merită să pariem pe acest duel. Așadar, e bine de știut că în cele șase etape disputate până acum în campionatul Islandei, Valur a obținut cinci victorii și un rezultat de egalitate și a marcat în fiecare dintre aceste jocuri.

Vikingur a început și ea foarte bine sezonul. Are patru victorii și două remize și, la rândul ei, a marcat în fiecare partidă. În plus și confruntările directe ne arată că în general ambele marchează. Sigur că fiind un derby local, și dacă este să respectăm tradiția, ne așteptăm la un rezultat de egalitate, dar cu cel puțin câte un gol de fiecare parte.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În concluzie vorbim de două echipe ofensive, așa cum, de altfel, sunt cam toate echipele nordice, cel puțin în confruntările din competițiile interne. Vom miza așadar, cu încredere, pe „ambele echipe marchează”, pont ce are o cotă foarte bună de 2,15 la  Get’s Bet.

Emiratele Arabe Unite – Thailanda ne aduce o cotă de 1,80

Făcând o călătorie înspre zonele mai călduroase, facem o oprire la Dubai, pentru că acolo se joacă meciul dintre Emiratele Arabe Unite și Thailanda. Încă o dată ne-am putea lăsa păcăliți de numele mai puțin atractive ale combatantelor, dar și în acest caz veți vedea că miza există și, prin urmare, alegerea noastră este una inspirată.

ADVERTISEMENT

În calificările pentru Cupa Mondială din Qatar fiecare echipă din grupa G, din care fac parte cele două oponente, au disputat cel puțin cinci meciuri fiecare. Așadar faza grupelor din preliminarii se apropie de final și miza este cu atât mai mare. Vietnam este liderul grupei, iar Emiratele Arabe Unite, Thailanda și Malaysia se luptă pentru locul 2, care duce în baraj, toate cele trei naționale având câte 9 puncte înaintea acestei partide.

Fără doar și poate, reprezentativa Emiratelor Arabe Unite pornește cu prima șansă și nu avem de gând să-i anulăm acest statut. Vom miza și în acest caz pe o variantă generoasă „ambele echipe marchează”, care are o cotă de 1,80 la  Get’s Bet.

387 de lei câștigați cu biletul zilei din 7 iunie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi, Valur Reykjavik – Vikingur, respectiv meciul din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar dintre Emiratele Arabe Unite și Thailanda ne aduc o cotă totală de 3,87 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele meciuri ne așteptăm ca predicțiile noastre să se adeverească, iar voi să vă alegeți cu un profit decent.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT