Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 1 decembrie 2020. Câștigă cu cele mai tari meciuri din Champions League

30.11.2020 | 23:06
Biletul zilei la pariuri marti 1 decembrie 2020 Castiga cu cele mai tari meciuri din Champions League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți, 1 decembrie 2020. Etapa a cincea din grupele UEFA Champions League ne rezervă câteva super confruntări: Bayern Munchen – Atletico Madrid, FC Porto – Manchester City sau FC Liverpool – Ajax Amsterdam și care ne pot aduce un nou bilet câștigător.

Acestea sunt cele mai importante partide ale zilei de marți din Champions League și vor fi meciuri extrem de disputate și care au miză pentru aproape toate echipele implicate, cu excepția lui Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Cele trei pronosticuri alese de noi, au împreună cota 4.27 la Get’s Bet, adică un profit de 219 lei la o miză de 50 de lei, toate echipele implicate fiind într-o formă foarte bună în campionat, cu excepția lui Manchester City, care însă a avut evoluții apreciate în grupele Ligii Campionilor.

Golurile contribuie cu o cotă de 4,27 la biletul zilei

FANATIK mizează pe trei partide în care se vor întâlni unele dintre cele mai în formă echipe din cele mai tari campionate ale Europei și care de obicei marchează multe goluri, având atacanți de top. Primul meci propus este Bayern Munchen – Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În partida precedentă din Spania, campioana Europei a câștigat cu 4-0 și este deja calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fiind lider cu 12 puncte, în timp ce Atletico Madrid are nevoie de victorie pentru a fi sigură de calificare înainte de ultimul meci și va juca ofensiv, în timp ce Robert Lewandoski este unul dintre cei mai în formă atacanți din Europa. Astfel, mizăm pe un meci cu peste 2,5 goluri marcate, care are o cotă de 1,71 la Get’s Bet.

Un alt meci extrem de interesant este cel dintre FC Porto și Manchester City. Ambele echipe au evoluții sub așteptări în campionatele Portugaliei, respectiv Premier League, însă în Champions League au avut evoluții peste medie. Porto e pe locul trei în campionat, la șase puncte de liderul Sporting, în timp ce City e abia pe nouă, cu 15 puncte, șase mai puțin decât liderul Tottenham. În Champions League însă, ambele echipe au arătat o altă față și se luptă pentru primul loc în grupă, City având un avans de trei puncte față de portughezi (9 pct.). Așadar, considerăm că e un meci deschis oricărui rezultat și mizăm pe o variantă de joc ”ambele marchează”, care are o cotă 1,71 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

FC Liverpool – Ajax Amsterdam, cel mai disputat și echilibrat meci al serii în Liga Campionilor

Liverpool – Ajax se anunță a fi cel mai disputat meci al serii, între două echipe care sunt pe val în campionatul intern, fiind lideri în clasament și care practică un fotbal plăcut ochiului. Grupa din care fac parte cele două este poate cea mai echilibrată din Liga Campionilor, cu trei echipe care se bat pentru locul întâi: Liverpool e lider cu nouă puncte, în timp ce Ajax și Atalanta au câte șapte puncte. Ținând cont de toate aceste aspecte, considerăm că cel mai sigur pariu ar fi o variantă ”ambele marchează”, care are o cotă 1,45 la Get’s Bet.

Profit potenţial de 219 de lei pe biletul zilei

Biletul zilei in Liga Campionilor
Biletul zilei in Liga Campionilor

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,71 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Bayern Munchen – Atletico Madrid, o cotă de 1,71 pentru ”ambele marchează” la FC Porto – Manchester City și Liverpool – Ajax tot pe un pronostic ”ambele marchează” cu o cotă de 1,45, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,27. Numai bună pentru un câștig de 219 de lei dacă alegem să mizăm 50 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT