Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 13 iulie 2021. Câștig de aproape 430 de lei de la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de marți, 13 iulie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 429 de lei.
12.07.2021 | 23:43
Biletul zilei la pariuri marti 13 iulie 2021 Castig de aproape 430 de lei de la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de marți, 13 iulie 2021, îl dedicăm meciului campioanei României în primul tur preliminar din Champions League, dar și unui joc din prima ligă a Isalndei, un campionat despre care știm deja că este extrem de atractiv din punct de vedere al numărului de goluri marcate meci de meci.

Și câștigul, de 429 lei mulțumită unei cote totale de 4,29, oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este unul la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

ADVERTISEMENT

Primul meci la care ne-am oprit este cel de la Banja Luka, dintre campioana Bosniei și Herțegovinei, Borac, și campioana Ligii 1 CFR Cluj. Aparent fără miză, jocul de pe Gradski Stadion nu va fi tratat cu superficialitate de gazde. Bosniacii au demonstrat și în manșa întâi, de la Cluj, că nu renunță cu una cu două la luptă.

A doua propunere se dispută de la ora 22:15, ora obișnuită la care sunt programate meciurile din cel mai nordic campionat al Europei. În prima ligă a Islandei se întâlnesc HK Kopavogur și multipla campioană Vikingur Rejkiavik. Sigur că numele primei echipe nu spune absolut nimic, dar avem argumente care vă vor convinge că merită să pariem pe această dispută.

ADVERTISEMENT

Borac Banja Luka – CFR ne aduce pe biletul zilei o cotă de 2,30

Meciul de la Banja Luka, dintre Borac și CFR Cluj, se dispută de la ora 21:00 și contează pentru manșa a doua din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. În întâlnirea de la Cluj, campioana Ligii 1 a evoluat fără complexe și a apărut des în fața porții mult mai neexperimentate echipe care a triumfat în campionatul Bosniei și Herțegovinei în sezonul precedent.

Trupa lui Marius Șumudică a făcut un antrenament cu public, atâta cât a fost în tribunele arenei Dr Constantin Rădulescu. Feroviarii nu s-au întrebuințat prea mult pentru victoria cu 3-1 în tur, dar au arătat destulă lejeritate, tocmai pentru că nu se pune problema echipei calificate în runda următoare, încât ne dă dreptul să mizăm pe un rezultat care, chiar dacă nu va schimba datele problemei, ne poate aduce o sumă frumușică în buzunar.

ADVERTISEMENT

Vom miza așadar pe o semisurpriză. Mergem pe ideea că feroviarii nu au de ce să forțeze, tocmai pentru că gazdele nu par capabile să marcheze mai mult de unul, poate două goluri per meci, pe teren propriu, după cum arată statistica sezonului precedent. Concret, în 17 meciuri disputate acasă, Borac a înscris mai mult de două goluri în doar 5 partide, și asta evident în compania unor adversari net inferiori CFR-ului.

Însă, nici campioana României nu este vreo echipă fantezistă care să caute spectacolul. Ba de foarte multe ori putem paria pe scor corect ”1-0” atunci când vorbim de jocurile vișiniilor. De această dată vom spera că dorința bosniacilor de a părăsi Liga campionilor cu fruntea sus ne va ajuta să obținem miza atât de tentantă. Vom miza așadar pe o varianta „1X și sub 4,5 goluri”, care are o cotă de 2,30 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

HK Kopavogur – Vikingur Rejkiavik ne aduce o cotă de 1,86 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 22:15, dintre HK Kopavogur și Vikingur Rejkiavik, putem încerca o mulțime de pariuri, pentru că, așa cum spuneam, campionatul din nordul Europei este chiar ofertant. Dacă vreți un mic secret, meciul se va disputa pe o suprafață sintetica, ba chiar într-o sală de sport, ceea ce face ca întâlnirea să aibă un caracter aproape amical.

Spuneam deja că HK Kopavogur nu este vreo echipă care să se laude cu vreun trofeu. Dimpotrivă, este o echipă care evoluează preponderent în eșaloanele inferioare ale Islandei. La polul opus, Vikingur este un nume cât de cât cunoscut iubitorilor de fotbal chiar și din țara noastră. Sigur că și în cazul lor lipsesc performanțele (europene), dar trupa din capitala Rejkiavik măcar are statut de club semi-profesionist.

Vom merge, totuși pe mâna oaspeților de la Vikingur, lăsând totuși o portiță deschisă gazdelor care ar putea să se autodepășească și să smulgă un rezultat de egalitate. Vom miza cu încredere goluri multe și pe un ”X2 și peste 2,5 goluri”, pont ce are o cotă de 1,57 la  Get’s Bet.

429 de lei câștigați cu biletul zilei din 13 iulie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de marți, 13 iulie, Borac Banja Luka – CFR Cluj, respectiv HK Kopavogur – Vikingur Rejkiavik, ne aduc o cotă totală de 4,29 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În primul meci mergem pe ambiția bosniacilor de a nu ieși pe ușa din dos a Ligii Campionilor, în cel de al doilea caz am făcut apel la statistici și așteptăm goluri multe.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT