Sport

Biletul zilei la pariuri, marți 14 septembrie. Meciurile din grupele Champions League ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 500 de lei.

Biletul zilei de marți la pariuri ne propune meciuri din grupele Champions League și ne poate aduce un câștig de peste 500 de lei.
13.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 14 septembrie Meciurile din grupele Champions League ne aduc la Gets Bet un castig de peste 500 de lei
ADVERTISEMENT

Două meciuri din grupele Champions League, o cotă de 5,06 oferită de Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce marți un câștig în valoare de peste 500 de lei.

Spectacolul din Liga Campionilor revine marți, 14 septembrie, așa că pentru biletul zilei noi am decis să alegem două meciuri tari din grupele Champions League. Primul meci selectat de noi pentru biletul zilei este meciul dintre Young Boys Berna și Manchester United. “Diavolii” au început aprope perfect acest sezon de Premier Leauge, cu 7 puncte din 9 posibile. Echipa din Elveția este și ea în formă mare, cu 4 victorii şi un egal în ultimele 5 confruntări. Meciul va începe la ora 19:55.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci selectat de noi este partida vedetă din seara aceasta dintre Bayern Munchen și FC Barcelona. „Catalanii” sunt încă în reconstrucție după plecarea starului argentian care a făcut istorie pentru echipa de pe Camp Nou, Leo Messi. Catalanii caută revanșa după înfrângerea suferită caterogic de acum 2 sezoane, când Barcelona a fost umilită de campioana din Bundesliga cu scorul de 8-2.

Cotă de 2,25 pentru biletul zilei la meciul dintre Young Boys și Manchester United

Cristiano Ronaldo şi-a făcut o revenire de vis la Manchester United, acesta reuşind o dublă, pe “Old Trafford”, în confruntarea cu Newcastle din etapa a 4-a a Premier League, câștigată cu scorul de 4-1. Manchester United vine după 4 meciuri fără înfrângere, dintre care 3 au fost victorii, şi îşi doreşte să debuteze cu dreptul şi în Champions League, competiţie pe care a câştigat-o ultima dată în 2008.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Fosta rivală a CFR-ului, Young Boys, are o misiune foarte grea în fața celor de la Manchester United. Pe lângă diferența de valorea dintre cele două echipe, campiona Elveției nu se va baza pe 5 jucători importanți, care au avut un rol decisiv în dubla manșa cu CFR.

Având în vedere forma celor două echipe, absențele din lotul celor două formații, dar si revenirea lui Cristano Ronaldo, noi am ales să mizăm pe varianta „Manchester United marchează peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 2,15 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,25 pentru biletul zilei la meciul dintre FC Barcelona și Bayern Munchen

Barcelona intră într-o nouă eră și în Liga Campionilor, după plecarea din vară a lui Lionel Messi la FC Barcelona, care a venit ca un cutremur pentru lumea fotbalului. Echipa lui Ronaldo Koeman se află în reconstrucție în acest sezon, mai ales că și Antoine Griezmann a părăsit formația de pe Camp Nou. Acum, toată presiunea de atac se află pe umerii lui Memphis Depay, olandezul fiind principala armă a Barcelonei în meciul cu Bayern Munchen.

Bayern Munchen își începe ascensiunea spre fazele finale cu un nou antrenor, Julian Nagelsmann, venit în vară de la Leipzig, speră să aducă Champions League înapoi pe Allianz Arena. „A trecut doar puțin peste un an de când Bayern a câștigat Liga Campionilor. Jucătorii au gustat din acest succes și vor să o facă din nou. Pentru început trebuie să trecem de faza grupelor, avem trei adversari foarte interesanți, Dinamo Kiev, Barcelona și Benfica, iar scopul nostru este să ne afirmăm și să jucăm un fotbal atractiv”, a declarat Julian Nagelsmann pentru site-ul UEFA. Cu noul antrenor Bayern continuă să arate forța caracteristică cu care ne-a obișnuit. După un 1-1 în prima etapă din Bundesliga, în deplasare, cu Borussia Monchengladbach, „bavarezii” au câștigat următoarele 5 jocuri, reușind să marcheze și 27 de goluri.

ADVERTISEMENT

Având în vedere forma celor două echipe și meciul direct disputat acum două sezoane, noi am ales să mizăm pe varianata „peste 1,5 goluri în prima repriză”, care are o cotă de 2,25 la Get’s Bet.

Posibil câștig de peste 500 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei la pariuri avem de la Get’s Bet două cote de 2,25 pentru „Manchester United marchează peste 2,5 goluri” în meciul cu Young Boys și pentru „peste 1,5 goluri în prima repriză” la partida dintre FC Barcelona și Bayern Munchen, care adunate ne dau o cotă totală de 5,06. Numai bună de un câștig de 506 de lei dacă alegem să mizăm suma de 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT