ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți 15 septembrie 2020. Câștigăm peste 330 de lei cu meciuri din România și Franța

Autor: Ionut Neamţu | 14.09.2020 | 23:06
Biletul zilei la pariuri, marți 15 septembrie 2020. Câștigăm peste 330 de lei cu meciuri din România și Franța
Biletul zilei la pariuri, marți 15 septembrie 2020. Câștigăm peste 330 de lei cu meciuri din România și Franța. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Biletul zilei la pariuri, marți 15 septembrie 2020. Pentru astăzi, am renunțat la partidele din preliminariile Ligii Campionilor și ne-am îndreptat atenția pentru biletul zilei la pariuri spre două meciuri programate în România și Franța. Cu o cotă totală de 3,37 de la Fortuna, putem înregistra un câștig de peste 330 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

Primul meci selectat pentru biletul zilei la pariuri este din Liga 2 de la noi și le pune față în față, de la ora 19:30, pe Petrolul și Ripensia Timișoara. Gazdele nu concep să rateze al treilea an la rând promovarea în prima ligă și e clar că nu-și pot permite un alt pas greșit pe teren propriu, după ce au pierdut în etapa de debut contra Farului Constanța.

Închidem biletul zilei la pariuri cu Montpellier – Olympique Lyon, care va începe la ora 22:00. Meciul este o restanță din prima etapă a Ligue 1, deoarece lyonezii au beneficiat de un timp suplimentar de odihnă pentru că au ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Petrolul contribuie cu o cotă de 1,88 la biletul zilei la pariuri

După două tentative eșuate, Petrolul Ploiești a anunțat și în acest an că obiectivul este promovarea în Liga 1. Numai că debutul în noua stagiune a fost unul cu stângul, ploieștenii fiind învinși pe teren propriu în prima etapă de Farul Constanța cu 1-2. A fost un duș rece pentru echipa lui Viorel Moldovan, care s-a trezit însă repede din somnolență și s-a impus apoi în deplasarea de la Reșița cu 4-0.

VEZI AICI COTELE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Dacă ploieștenii sunt cât de cât în obiectiv după primele două etape, pentru  timișoreni situația nu este prea roză. Ripensia a jucat primul meci oficial abia în urmă cu o săptămână după o pauză de 6 luni, iar acest lucru nu avea cum să nu lase urme. A pierdut fără drept de apel în deplasare cu FC U Craiova, scor 1-4, și la ce s-a văzut în acea partidă perspectivele nu sunt prea încurajatoare.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, e clar că nu există decât o singură favorită. Dar dacă vom compara cele 4 goluri marcate de Petrolul în deplasarea de la Reșița cu cele 4 primite de Ripensia la Craiova, intuiția ne spune să nu ne rezumăm doar la victoria gazdelor, Astfel că vom ridica miza și vom plusa și pe goluri, recomandarea noastră fiind „1 solist și peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 1,88 la Fortuna.

Golurile de la Montpellier – Lyon aduc o cotă de 1,79 la biletul zilei la pariuri

Montpellier – Olympique Lyon trebuia să se dispute în prima etapă din Ligue, dar a fost amânat la momentul respectiv din cauză că oaspeții de astăzi ajunseseră până în semifinalele Ligii Campionilor și aveau nevoie de o perioadă de odihnă până să înceapă campionatul.

ADVERTISEMENT

Astfel, ambele formații au intrat în focuri direct în runda secundă și au disputat de atunci câte două partide în campionat. În care au marcat amândouă, coincidență, câte 4 goluri. E drept, Lyon a primit doar unul, în timp ce Montpellier a fost mai darnică față de adversari, încasând 3. Cu un astfel de atac de ambele părți, ar fi cazul să ne așteptăm și în această seară la multe reușite pe tabela de marcaj.

Iar dacă analizăm și statistica meciurilor directe, observăm că s-a marcat destul de mult și atunci când cele două formații au fost față în față. În plus, în 5 dintre ultimele 6 directe s-a înregistrat semnul „GG”. Este varianta pe care o alegem și noi, cota oferită de Fortuna pentru „ambele marchează” fiind de 1,79.

ADVERTISEMENT

Cotă totală de 3,37 pentru un posibil câștig de peste 330 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri avem de la Fortuna o cotă de 1,88 pentru „1 solist și peste 1,5 goluri în meci” la Petrolul – Ripensia și o cotă de 1,79 pentru „ambele marchează” la Montpellier – Lyon, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,37. Numai bună pentru un câștig de peste 330 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Biletul zilei la pariuri, marți 15 septembrie 2020

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!