Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 16 aprilie 2024. Câștig de 691 lei cu fotbal

Biletul zilei la pariuri, marți, 16 aprilie 2024, ne poate aduce un posibil câștig de 691 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
15.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 16 aprilie 2024 Castig de 691 lei cu fotbal
Biletul zilei la pariuri, marți, 16 aprilie 2024, ne poate aduce un posibil câștig de 691 de lei cu fotbal. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Champions League revine marți și miercuri, iar pentru biletul zilei la pariuri am ales două meciuri tari din cea mai importantă competiție europeană inter-cluburi. Am construit o cotă totală de 7,91 la Favbet și un potențial câștig va fi de 691 de lei, dacă vom paria 100 de lei.

Barcelona – PSG ne rezervă o cotă de 2,19 pe biletul zilei la pariuri

Barcelona – PSG este unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului în UEFA Champions League. Duelul de pe Camp Nou are loc marți, 16 aprilie, ora 22:00. În tur, catalanii s-au impus pe Parc des Princes, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

Arbitrul meciului decisiv pentru calificarea în semifinalele Champions League este Istvan Kovacs. „Centralul” român din Carei a primit o delegare de gală din partea UEFA. Raphinha a fost jucătorul care a strălucit pentru iberici în tur, reușind o „dublă”.

De cealaltă parte, Ousmane Dembele a marcat împotriva fostei echipe. Al doilea gol al parizienilor a fost reușit de Vitinha. Christensen a stabilit scorul final cu o lovitură de cap. Vom alege varianta „1”, care are o cotă de 2,19 la Favbet.

ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund – Atletico Madrid sare în ajutor cu o cotă de 3,61

Borussia Dortmund – Atletico Madrid are loc marți, 16 aprilie, de la ora 22:00, returul „dublei” din sferturile UEFA Champions League. În tur, echipa lui Diego Simeone s-a impus pe Civitas Metropolitano, scor 2-1.

Madrilenii au marcat ambele goluri în prima repriză prin Rodrigo de Paul și Samuel Lino. Sebastian Haller a punctat pentru nemți pe finalul meciului și a reaprins speranțele suporterilor pentru meciul de pe Signal Iduna Park.

ADVERTISEMENT

Învingătoarele din meciurile Dortmund – Atletico și Barcelona – PSG se vor întâlni în semifinale. Vom alege varianta „X”, la meciul Borussia Dortmund – Atletico Madrid, care are o cotă de 3,61 la Favbet, numai bună de pariat.

Biletul zilei la pariuri, marți, 16 aprilie 2024, ne poate aduce un posibil câștig de 691 lei

Biletul zilei la pariuri, marți, 16 aprilie 2024.
Biletul zilei la pariuri, marți, 16 aprilie 2024.

Astfel, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 2,19 pentru pronosticul „1” în meciul Barcelona – PSG și o cotă de 3,61 pentru „X” la Dortmund – Atletico Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,91. Numai bună pentru un câștig de 691 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT