Sport

Istvan Kovacs, delegare de gală din partea UEFA! Va conduce unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului în Champions League

Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA la un meci foarte tare din sferturile Champions League. Arbitrul român va fi la centru la o partidă ce se anunță a fi incendiară.
14.04.2024 | 12:56
Istvan Kovacs delegare de gala din partea UEFA Va conduce unul dintre cele mai asteptate meciuri ale sezonului in Champions League
Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA la un meci foarte tare din sferturile Champions League. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs a primit o delegare imensă din partea UEFA. „Centralul” român va arbitra Barcelona – PSG, manșa retur a „dublei” din sferturile UEFA Champions League. Arbitrul din Carei merge pe Camp Nou după Universitatea Craiova – Rapid, scor 2-1, în etapa a 2-a din play-off-ul SuperLigii.

Istvan Kovacs, delegare de gală din partea UEFA! „Centralul” român va conduce returul de foc de pe Camp Nou în sferturile Champions League

Istvan Kovacs a fost alesul UEFA pentru a arbitra duelul decisiv pentru calificarea în careul de ași al Champions League, confruntarea dintre Barcelona și PSG. Cele două formații de top se înfruntă marți, 16 aprilie, ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Barcelona este favorită la calificare după 3-2 cu PSG în meciul de pe Parc des Princes. Istvan Kovacs va fi ajutat de la linii de către asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Al 4-lea oficial a fost delegat Horațiu Feșnic.

UEFA i-a ales în camera VAR pe nemţii Marco Fritz şi Bastian Dankert. Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român al momentului, va bifa un nou meci stelar în cea mai tare competiție inter-cluburi din Europa.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs merge pe Camp Nou după Universitatea Craiova – Rapid 2-1

Istvan Kovacs a condus ultima oară duelul de pe „Ion Oblemenco” dintre Universitatea Craiova și Rapid. Oltenii s-au impus la finalul lunii martie, scor 2-1, în etapa a 2-a din play-off-ul SuperLigii.

Barcelona – PSG nu este primul meci al anului în Champions League pentru Istvan Kovacs. „Centralul” în vârstă de 39 de ani a mai condus Inter – Atletico Madrid, scor 1-0, în meciul tur din „optimile” UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs va bifa a 8-a apariție a sezonului în UEFA Champions League la meciul Barcelona – PSG. Tot în acest an, Kovacs a mai arbitrat Villarreal – Marseille, scor 3-1, în returul din „optimile” UEFA Europa League.

Slavko Vinčić va conduce Borussia Dortmund – Atletico Madrid

Borussia Dortmund – Atletico Madrid are loc marți, 16 aprilie, ora 22:00, în returul din sferturile UEFA Champions League. Duelul tur a fost câștigat de iberici, scor 2-1 pe Civitas Metropolitano. Giovanni Becali s-a întâlnit cu conducerea nemților în loja prezidențială.

ADVERTISEMENT

UEFA l-a delegat la returul de pe Signal Iduna Park pe slovenul Slavko Vinčić. Tomaž Klančnik și Andraz Kovačič sunt cei doi tușieri, în timp ce în camera VAR au fost delegați Rade Obrenovič și Nejc Kajtazovic.

ADVERTISEMENT