Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 17 august 2021. Câștig de aproape 300 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Germania și Liga Campionilor

Biletul zilei de marți, 17 august 2021, poate aduce un câștig de 296 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
16.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 17 august 2021 Castig de aproape 300 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Germania si Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Marți, 17 august 2021, ignorăm cele trei ceasuri rele și ne concentrăm atenția pe două meciuri extrem de atractive. Pentru prima prpunere vom merge în Germania pentru că acolo se pune în joc primul trofeu al noului sezon, Supercupa. Iar o întâlnire Borussia Dortmund – Bayern Munchen nu are cum să ne scape. O jumătate de oră mai târziu se va disputa la Belgrad și primul meci din play-off-ul Ligii Europa, între Steaua Roșie și CFR Cluj. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,96 la  Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de marți, 17 august 2021, la pariuri, cu meciul dintre Borussia Dortmund și Bayren Munchen pentru că este o întâlnire care nu are cum să nu ne satisfacă pofta de goluri și pentru că avem o cotă foarte bună pentru alegerea făcută de noi. Nu mai trebuie să insistăm asupra faptului că oricum cele două mari rivale sunt printre echipele pentru care un meci de fotbal nu înseamnă să dai un gol și să conservi rezultatul.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere revenim mai aproape de meleagurile noastre și avem o întâlnire la fel de spectaculoasă, la Belgrad, între Steaua Roșie și CFR Cluj. Vorbim de două campioane rănite în orgoliu după ce au fost eliminate din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Dacă ne gândim la pățania sârbilor, atunci nu avem nicio îndoială că CFR va trebui să-și calculeze foarte bine șansele.

Dortmund – Bayern ne aduce o cotă de 1,90 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen. Programată de la ora 21:30, această partidă are o miză istorică fantastică. Dortmund și Bayern sunt două dintre cele mai galonate echipe nu doar din Germania, ci de pe Bătrânul Continent. O astfel de partidă e un răsfăț pentru orice parior, pentru că opțiunile sunt aproape nelimitate. Practic putem paria pe o mulțime de opțiuni.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De-a lungul timpului cele două echipe s-au întâlnit doar de 120 ori. Palmaresul general este net favorabil bavarezilor, însă acest început de sezon nu pare să fie cel mai bun pentru Bayern. Să nu ne lăsăm păcăliți de faptul că s-a disputat o singură etapă din Bundesliga. Când spunem că e un început modest ne referim și la meciurile amicale pe care Bayern le-a disputat, în care nu a convins.

De partea cealaltă, Dortmund pare decisă să nu mai lase să treacă încă un sezon fără un titlu în Bundesliga, iar Supercupa Germaniei este momentul perfect pentru a-și marca teritoriul. Este o finală deci ne așteptăm și la un pic de precauție din partea ambelor oponente, dar cel puțin 4 goluri tot așteptăm. Vom miza pe un pont care este cel mai la îndemână în acest caz ”câștigă oricare dintre echipe și sub 4,5 goluri”, care are o cotă de 1,90 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,55 pe biletul zilei la Steaua Roșie – CFR Cluj

A doua propunere de pe biletul zilei de marți, 17 august 2021, este și ea la fel de interesantă precum cea din Supercupa Germaniei. În Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj vorbim de o întâlnire deloc disproporționată. Vorbim de două echipe aflate în situații similare, care domină autoritar întrecerile interne, da care în competițiile continentale plătesc tribut faptului că nu au adversari pe măsură în țările lor.

În meciul de la Belgrad ne așteptăm să vedem un iureș al gazdelor, eliminate surprinzător din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor de Sheriff Tiraspol, o echipă care altă dată nu ar fi trecut de Oțelul Galați, să zicem. Însă, și în cazul lor vom vedea, foarte probabil, o doză semnificativă de precauție. În primul rând pentru că e o dublă care înseamnă bani mulți, în al doilea rând pentru că și sârbii știu că CFR marchează cam meci de meci.

ADVERTISEMENT

Nu e mai puțin adevărat că tot CFR-ul și încasează goluri cu nemiluita, de multe ori de la adversari care nu ar fi trebuit să le pună probleme. La Belgrad va fi un meci de totul sau nimic, da nu neapărat din punct de vedere al reușitelor, ci din prisma temerii unui nou eșec european, care ar coincide cu un mic dezastru financiar pentru ambele. Așadar mergem pe ”1X și sub 3,5 goluri”, care are la  Get’s Bet o cotă de 1,55.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 296 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 17 august 2021, la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”câștigă oricare dintre echipe și sub 4,5 goluri” în meciul Borussia Dortmund – Bayern Munchen și o cotă de 1,55 pentru ”1X și sub 3,5 goluri”, în Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,96, numai bună pentru un câștig de 296 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT