Sport

Fostul fotbalist din „Generația de Aur”, atac la președinte după ce a fost dat afară: „Ești finul primarului! Nu ai nicio treabă cu fenomenul”

Un membru al „Generației de Aur” a fost demis din funcția de antrenor principal. Fostul fotbalist l-a criticat dur pe președintele clubului.
27.04.2024 | 00:15
Fostul fotbalist din Generatia de Aur atac la presedinte dupa ce a fost dat afara Esti finul primarului Nu ai nicio treaba cu fenomenul
Un fost fotbalist din „Generația de Aur” a răbufnit după ce a fost demis de președinte. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Tibor Selymeș, fostul fundaș al „Generației de Aur”, a fost demis din postura de antrenor principal al celor de la Știința Miroslava, în Liga 3. Fostul internațional român a adus acuzații dure la adresa președintelui Alexandru Vieru, după ce a fost dat afară.

Tibor Selymeș, atac la președinte după ce a fost dat afară

În vârstă de 53 de ani, Tibor Selymeș, fostul mare fundaș stânga cu 46 de apariții în naționala României, nu mai este antrenorul celor de la Știința Miroslava, locul 3 în play-off-ul primei serii din Liga 3, la două puncte în spatele celor de la CSM Bacău, aflată pe loc de baraj.

ADVERTISEMENT

Tibor Selymeș a fost dat afară de către președintele Alexandru Vieru. Conform spuselor fostului internațional român, Alexandru Vieru se chinuie încă de la începutul returului să-l demită pe Tibor Selymeș.

Fundașul care va fi în lotul „Generației de Aur” la meciul de adio de pe 25 mai a fost demis după 4 remize consecutive. Totuși, Selymeș este de părere că a fost dat afară din alte motive, pentru că Știința Miroslava se bate în continuare la promovare.

ADVERTISEMENT

„Marele presidente se chinuie de la începutul returului să mă dea afară”

„Președintele Alex Vieru, marele presidente, a decis să nu mai continuăm. El se tot chinuie săracul de la începutul returului să mă dea afară, dar nu a reușit până acum. Și acum a găsit că nu avem rezultate, deși echipa e în play-off, la două puncte de baraj.

Nu are cum să se lege de rezultate. Suntem la două puncte de al doilea obiectiv pe care el l-a creat. Cam asta s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, e un semn mare de întrebare de ce”, a declarat Tibor Selymeș, potrivit Liga2.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Tibor Selymeș a trecut la acuzații dure. Antrenorul în vârstă de 53 de ani a mărturisit că Alexandru Vieru deține funcția de președinte la Știința Miroslava doar pentru că este finul primarului.

„Ești finul primarului! Nu ai nicio treabă cu fenomenul”

„Din păcate, peste tot în sport, și în fotbalul românesc în mod special, sunt oameni ca dumnealui, care habar nu au ce decizii iau. Nu au nicio expertiză, fără o evaluare a muncii cuiva, și iei decizii, tu care nu te pricepi la fotbal. Singura ta expertiză e că ești finul primarului. În rest, nu ai nicio treabă cu fenomenul, cu sportul. Cu niciun sport!

ADVERTISEMENT

Am simțit de ceva timp că vrea să scape de mine, știe toată lumea că el vrea să mă dea afară de mult. Pentru că eu nu accept așa ceva, ca unul care nu are habar de fotbal să-mi spună de trasee de joc.

El nu are nicio treabă cu fotbalul. Am spus, singura lui calitate e că este finul primarului. Și, din păcate, în fotbal sunt mulți ca el, sunt puși politic. Eu nu permit la nimeni să se bage în treaba mea.

Fiecare să-și vadă de treaba lui! Dacă îmi aduc bine aminte, când am venit aici Miroslava era la retrogradare. A terminat pe locul 8 din 10 și s-a bătut la retrogradare. De când e domnul Vieru președinte, Miroslava e numai la retrogradare. Și acum se bate pentru baraj cu cel mai mic buget”, a mai spus Tibor Selymeș.

ADVERTISEMENT