Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 2 martie 2021. Kevin De Bruyne și Lazio ne aduc peste 400 de lei

01.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 2 martie 2021 Kevin De Bruyne si Lazio ne aduc peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți, 2 martie 2021. După ce am încheiat weekendul cu un câștig fabulos de peste 500 de lei, continuăm prima săptămână de primăvară cu o nouă cotă excelentă. 4,18 este cota de la Get’s Bet pentru două pronosticuri firești

Primul meci care ne interesează pentru marți vine din Serie A și îi aduce în prim-plan pe Lazio și Radu Ștefan, care dau piept pe teren propriu cu o formație aflată în dificultate, Torino.

ADVERTISEMENT

A doua partidă căreia îi vom acorda atenția noastră este un nou spectacol propus de „cetățenii” lui Pep Guardiola în Premier League. Aceștia vor vor primi pe Etihad vizita lui Wolverhampton.

Victoria lui Lazio ne aduce cota 1,44 pe biletul zilei din 2 martie

După un început dificil de sezon, Lazio a revenit în preajma locurilor europene din Serie A și își dorește să ocupe din nou o poziție dintre primele patru, în așa fel încât să poată participa în viitoarea ediție a grupelor UCL. Punctele nu reprezintă o mare problemă, întrucât echipa din Roma este la doar trei puncte în spatele Atalantei, formația de pe locul 4.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Numai că între lazialii lui Ștefan Radu și Atalanta mai sunt și Napoli și AS Roma. Napoletanii au tot 43 de puncte, dar stau mai bine la golaveraj, în timp ce rivalii care împart stadionul Olimpico cu Lazio au 44 de puncte. În aceste condiții, echipa lui Simone Inzaghi nu își permite să facă niciun pas greșit, iar meciul cu Torino este un „must win”, mai ales după înfrângerea cu 0-2 de la Bologna.

De partea cealaltă, Torino este pe locul 17, primul de deasupra liniei roșii. Formația nordică are doar 20 de puncte, cu două peste Cagliari, prima echipă aflată pe loc retrogradabil. Forma „taurului” este una nu tocmai slabă, însă echipa lui Nicola Davide reușește să câștige foarte greu. În aceste condiții, partida de pe Olimpico ar trebui să fie câștigată de Lazio fără mari probleme. Vom merge pe pronosticul „1 solist”, care are cota 1,44 la Get’s Bet

ADVERTISEMENT

Kevin De Bruyne a revenit. Cota 2,90 că marchează contra lui Wolves

Belgianul Kevin De Bruyne, cel mai important om al echipei care a ajuns la 20 de victorii consecutive în toate competițiile, s-a întors și vrea să încheie pe cai mari sezonul cu Manchester City. El a fost utilizat de Pep Guardiola și în victoria cu 2-1 contra lui West Ham United și a pasat decisiv la golul prin care Ruben Dias a deschis scorul sâmbătă.

Cu siguranță, după ce a lipsit etape bune din cauza unei accidentări, De Bruyne este dornic să joace cât mai mult și de abia așteaptă să intre pe teren și contra lui Wolves, trupa lui Nuno Espirito Santo. „Lupii” sunt liniștiți la mijlocul clasamentului și au scpăat total atât de grijile retrogradării, cât și de gândurile de preamărire pe locuri europene.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, partida pare a fi prilejul perfect pentru De Bruyne să marcheze primul gol de la revenirea pe gazon, mai ales că el va executa și orice eventual penalty obținut de trupa lui Pep Guardiola. Cota de 2,90 oferită de Get’s Bet este suficient de tentantă pentru a ne face să mergem pe pronosticul „Kevin De Bruyne marchează”.

Biletul zilei din 2 martie ne aduce 418 lei lei

În concluzie, o victorie a lui Lazio cu Torino, pe teren propriu, și un gol al lui Kevin De Bruyne în partida Manchester City – Wolves ne ajută să intrăm cu succes în primăvara anului 2021. Get’s Bet ne oferă o cotă totală de 4,18 pentru pronosticurile noastre, iar cu o miză de 100 de lei, obţinem un câştig potenţial de 418 lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT