Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marţi, 4 august. Meciurile care îţi pot aduce 257 de lei

04.08.2020 | 09:00
Biletul zilei la pariuri marti 4 augustMeciurile care iti pot aduce 257 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marţi, 4 august. Un sezon 2019-2020 bulversat de pandemie se apropie de final. Primele divizii s-au încheiat, dar situaţia promovării nu e definitivă încă peste tot. În Anglia şi Italia avem play-off-uri de promovare pe prima scenă şi mizăm pe ele. Betano ne oferă o cotă totală de 2,58.

Primul meci de pe biletul zilei este Brentford – Fulham, de la 21:45. Este marea „finală“ de pe Wembley pentru promovarea în Premier League. Ultimul meci al sezonului în Championship şi partida care o poate readuce pe Brentford pe prima scenă după 73 de ani. Fulham ar reveni după doar 6 sezoane în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Chievo – Empoli, de la 22:00, este cea de-a doua confruntare de pe biletul zilei. Se joacă în sferturile play-off-ului de promovare în Serie A. Va fi prima dispută dintre cele două care va avea o câştigătoare din 2017 încoace, pentru că precedentele patru directe s-au terminat la egalitate şi, fiind etape normale de campionat, nu s-a făcut departajare suplimentară.

Biletul zilei la pariuri, marţi, 4 august. Brentford şi-a revenit la timp

Brentford a terminat sezonul regular pe locul 3 după ce a pierdut în ultimele două etape şi a ratat promovarea directă de pe locul secund. Mai mult, a cedat cu 0-1 şi prima partidă din play-off, la Swansea. Şi-a revenit, însă, la timp şi a întors rezultatul în retur, câştigând cu 3-1.

ADVERTISEMENT

Fulham, după cele 46 de etape din campionat, a adunat, de asemenea, 81 de puncte şi s-a clasat pe locul 4. Vestea proastă pentru Fulham este că în meciurile directe cu Brentford nu a câştigat de cinci întâlniri. În 2016, a fost ultimul succes în faţa adversarului de azi. De atunci, au fost 3 victorii ale lui Brentford şi două remize. Niciodată, în acest interval, nu s-au marcat mai mult de 4 goluri, iar 80% dintre partide au avut cel puţin două reuşit. „Total goluri 2-4“ are cota 1,59 la Betano.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Patru egaluri în ultimele patru directe

Chievo a strâns 56 de puncte în cele 38 de etape din Serie B şi vine cu un moral excelent, după 3 victorii consecutive. A terminat campionatul pe poziţia a şasea. Are şansa de a reveni în Serie A (a retrogradat ruşinos în 2019, cu numai 17 puncte în 38 de runde) după un singur sezon în divizia secundă.

ADVERTISEMENT

Empoli, locul 7 cu 54 de puncte, are, asemenea adversarului de astăzi, posibilitatea de a reveni în Serie A după un singur an în Serie B. A tremurat teribil pentru locul de play-off, pe care şi l-a asigurat cu victoria din ultima rundă. Pisa, echipă care nu a prins faza eliminatorie, a avut tot 54 de puncte. Empoli şi Chievo sunt două echipe de valoare apropiată, dovadă şi ultimele rezultate directe. „PSF X“ are cota 1,62 la Betano.

Biletul zilei la pariuri, 4 august 2020
Biletul zilei la pariuri, 4 august 2020

În concluzie, ne aşteptăm la un profit de peste 150 de lei, graţie cotei de 2,58 oferită de Betano, pentru 2-4 goluri la Brentford – Fulham şi egalitate în pauză sau la final la Chievo – Empoli.

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT