Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 1 iunie 2022. Mizăm pe Liga Națiunilor și pe barajul de promovare în La Liga pentru un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de miercuri, 1 iunie 2022, ne poate aduce un câștig de exact 401 de lei cu ajutorul meciurilor din Liga Națiunilor și din barajul de promovare în La Liga.
31.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 1 iunie 2022 Mizam pe Liga Natiunilor si pe barajul de promovare in La Liga pentru un castig de peste 400 de lei
Tenerife - Las Palmas. Sursa foto: Diario de Avisos
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de miercuri, 1 iunie 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi cu care nu prea avem cum să dăm greș și vizăm un profit frumos de peste 400 de lei. Evident vom și argumenta pentru fiecare în parte alegerea făcută. Vorbim despre primul meci din noua ediție a Ligii Națiunilor și de un meci din barajul de promovare în La Liga. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,01 la Unibet.

Deschidem biletul zilei de miercuri, 1 iunie 2022, la pariuri, cu înfruntarea dintre Polonia și Țara Galilor din Liga Națiunilor. Este primul meci oficial din noua ediție a competiției și avem speranțe că vom vedea un meci frumos, chiar dacă Polonia pornește clar favorită și pentru că galezii sunt cu gândul la următorul joc, cel de calificare la Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere vom merge în Spania, în eșalonul secund, pentru că în perioada următoare se vor disputa meciurile din play-off-ul de promovare în La Liga. Prima confruntare programată este cea dintre Tenerife și Las Palmas. Va fi un meci interesant cu siguranță, pentru că și miza, accederea la masa bogaților, este atractivă pentru ambele oponente.

Cotă de 2,10 pe biletul zilei în disputa Polonia – Țara Galilor

Prima propunere de pe biletul zilei de miercuri, 1 iunie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre primele reprezentative ale Poloniei și a Țării Galilor. Partida o va avea în prim plan pe Polonia. Spunem acest lucru pentru că galezii sunt cu gândul la meciul de calificare la Cupa Mondială ce se va disputa la iarnă.

ADVERTISEMENT

Trupa condusă în teren de Gareth Bale așteaptă deznodământul întâlnirii dintre Scoția și Ucraina, de la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a afla cu cine se va duela pentru un loc la mondialul din Qatar. În aceste condiții e destul de greu de crezut că galezii vor evolua la cel mai înalt nivel întrucât jucătorii vor încerca, în primul rând, să se protejeze.

Revenind la înfruntarea cu Polonia, un alt argument pentru care nu credem că Țara Galilor are cu adevărat șanse de a scoate un rezultat favorabil, este istoricul confruntărilor directe. În precedentele șapte întâlnirii o singură dată s-au impus britanicii, în vreme ce Polonia are cinci succese. Mai adăugăm și faptul că Robert Lewandowski va căuta să-și mărească zestrea de goluri în tricoul naționalei.

ADVERTISEMENT

Astfel, vom merge cu încredere pe mai multe reușite ale polonezilor, dar pentru a face pariul mai interesant puteți încerca și varianta ambele marchează care are evident o cotă atractivă. Noi, însă, vom miza pe ceea ce suntem siguri că se va întâmpla și anume ”Polonia marchează peste 1,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 2,10.

Tenerife – Las Palmas ne aduce o cotă de 1,91 la biletul zilei

În întrecerile interne din campionatele europene doar nordicii joacă la foc automat, în timp ce în alte țări, în ligile inferioare, se dau luptele pentru promovare. Este și cazul cele de a doua propuneri pe care v-o facem pentru biletul din prima zi a lunii iunie.

ADVERTISEMENT

În semifinalele play-off-ului de promovare în La Liga se întâlnesc Tenerife și Las Palmas, adică echipele care au încheiat sezonul regulat în Segunda Division pe locurile 5, respectiv 4. Cele două adversare nu sunt neapărat și două formații foarte spectaculoase, dar pentru că e vorba de promovare și implicit de bani mulți puși în joc, vom miza pe goluri.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Nici Tenerife, nici Las Palmas nu sunt echipe care să marcheze foarte multe goluri, dar noi vom forța puțin în acest caz. De fapt suntem chiar convinși că se va înscrie în ambele porți pentru că Las Palmas și-a făcut un obicei din a dat gol pe arena din Grand Canaria. Alegem în acest caz varianta ”ambele echipe vor înscrie”, care are o cotă de 1,91 la Unibet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 401 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri, 1 iunie 2022, la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,10 pentru pronosticul ”Polonia înscrie peste 1,5 goluri” în duelul cu Țara Galilor din Liga Națiunilor și o cotă de 1,91 pentru ”ambele echipe marchează”, în disputa dintre Tenerife și Las Palmas care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 401 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT