Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 11 mai 2022. Câștig de peste 520 de lei de la Fortuna

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 11 mai 2022, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 521 de lei, cu meciuri din Cupa Româniai și Premier League.
10.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 11 mai 2022 Castig de peste 520 de lei de la Fortuna
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 11 mai 2022, îl dedicăm meciurilor din Cupa României, manșa a doua a semifinalelor, și Premier League. În primul caz vă propunem să urmărim duelul care va stabili prima finalistă, un meci care, deși atractiv, nu credem că ne va oferi multe ocazii să ne bucurăm de goluri, dar va plusa la profit. Cea de a doua propunere poate stabili noua campioană a Angliei.

Primul meci la care ne vom opri se joacă de la ora 19:30, între două echipe cu aspirații mari în actualul sezon, dar care aproape au capotat în campionat, așa că își concentrează ultimele eforturi pe câștigarea Cupei. Pentru cea de a doua propunere vom merge în Anglia pentru că cel mai puternic campionat din lume este pe cale să-și desemneze noua ”Regină”. Și câștigul, de 521 lei mulțumită unei cote totale de 5,21 oferită de Fortuna pentru cele două pronosticuri alese de noi este extrem de atractiv.

ADVERTISEMENT

Prima partidă la care ne-am oprit este cea din manșa secundă a semifinalelor Cupei României, dintre FC Argeș și FC Voluntari. Este exact genul de meci care îți face cu ochiul să pariezi pe el, pentru multitudinea de opțiuni pe care ți le oferă. Noi nu vom încerca vreun pont din categoria celor speciale ci mergem la sigur pe goluri, nu multe goluri.

A doua propunere se dispută la ceas târziu, ora 22:15, altfel o oră obișnuit pentru meciurile tari din campionatul Angliei, și în general din întrecerile importante ale Europei. Numele celor două oponente nu avea cum să ne lase indiferenți – Wolverhampton și Manchester City. În plus e bine cunoscută situația din clasament, ceea ce ne îndreptățește să așteptăm cu înfrigurare acest meci.

ADVERTISEMENT

FC Argeș – FC Voluntari ne aduce pe biletul zilei o cotă de 2,40

Întâlnirea dintre FC Argeș și FC Voluntari nu are cum să fie altfel decât o luptă crâncenă, un meci în care ne așteptăm ca ambele echipe să se apere în primul rând, deși după rezultatul din manșa întâi, 2-0 pentru Voluntari, am fi tentați să marșăm pe o explozie a piteștenilor. Sigur că astea sunt datele hârtiei, asta ar trebui să se întâmple, însă noi vom merge pe ceea ce au arătat cele două oponente în campionat.

Așadar, știm că în joc e calificarea în ultimul act al Cupei României și mai știm că la treabă vom vedea două dintre echipele care s-au bucurat de calificarea în faza play-off a campionatului, dar care au arătat că nu sunt întru totul pregătite să se bată pentru cupele europene, decât în această competiție în care orice este, totuși, posibil.

ADVERTISEMENT

Este destul de simplu să argumentăm alegerea pontului pe care îl propunem, prin aceea că vorbim de două echipe încă nepregătite pentru marea performanță. Pentru ca pariul să fie cât se poate de atractiv vom miza cu încredere pe ceea ce competițiile eliminatorii din România ne-au arătat până acum, și anume faptul că se marchează puțin. Mergem așadar pe ”sub 1,5 goluri”, pentru că și cota de 2,40 de la Fortuna ne face cu ochiul.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Wolverhampton – Manchester City ne aduce o cotă de 2,17 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 22:15, din Anglia, dintre campioana Manchester City și aspiranta la o nouă prezență în cupele europene Wolverhampton, aici opțiunile de pariere sunt chiar multe. Sigur că am putea încerca opțiuni fantasmagorice, și cote pe măsură, dar preferăm să mergem pe cifre, statistici și alte realități pe care le avem la îndemână. Dată fiind situația din clasament, dar și contextul finalului de sezon, vom miza pe o remiză cu goluri de ambele părți.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă că nu arătăm respectul cuvenit celor două mari cluburi din Albion, ci vom merge pe ceea ce ar trebui să se întâmple într-o astfel de confruntare. Manchester City mai are nevoie de un singur punct pentru a-și asigura matematic un nou titlu de campioană, în vreme ce Wolverhampton au nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru competițiile continentale intercluburi.

Dacă forța ofensivă a ”cetățenilor” este bine cunoscută, gazdele s-au remarcat și în acest sezon tocmai prin jocul defensiv. Sigur că de această dată ei trebuie să și marcheze pentru a mai spera la Europa. Tocmai din motivele expuse mai sus ne așteptăm să se termine remiză, iar noi vom mergem pe o miză care ne dă încredere în reușită, ”ambele marchează”, pont ce are o cotă de 2,17 la Fortuna.

521 de lei câștigați cu biletul zilei din 11 mai

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de miercuri, 11 mai 2022, FC Argeș – FC Voluntari, respectiv Wolverhampton – Manchester City, ne aduc o cotă totală de 5,21 la Fortuna, iar noi vom miza pe aceste partide, pentru că și profitul preconizat este unul mai mult decât atractiv și ne va face săptămâna mai frumoasă.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT