Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri miercuri, 13 ianuarie 2021. Golurile ne aduc un câștig de aproape 350 de lei

12.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 13 ianuarie 2021 Golurile ne aduc un castig de aproape 350 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri 13 ianuarie 2021. Un meci din Liga 1 și altul din La Liga, o cotă totală de 3,49 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 230 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu un meci interesant din Liga 1: de la ora 19:00 se întâlnesc FC Hermannstadt și Dinamo București, două formații aflate în mare dificultate după încheierea turului de campionat.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este din La Liga, începe la ora 22:00 și le pune față în față pe Real Sociedad, una dintre revelațiile acestui sezon, și FC Barceolona, aflată în mare revenire de formă.

Cotă de 2,15 pentru biletul zilei de la Hermannstadt – Dinamo

Întâlnirea care va avea loc la Mediaș va pune față în față două formații care suferă extrem de mult. Sibienii sunt înb coada clasamentului și au pierdut și primul meci din 2021, restanța cu Viitorul, în timp ce ”câinii” tot plâng după banii promiși de spaniloli.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Câinii” au pierdut nu mai puțin de șapte fotbaliști în ultima perioadă din cauza faptului că Pablo Cortacero și acoliții săi spanioli nu au virat niciun ban în conturile cluburilor, iar jucătorii au început să-și depună memorii pentru a deveni liberi de contract.

”Războiul” este tot mai dur în Ștefan cel Mare, iar suporterii încearcă să-i îndepărteze pe iberici de la conducerea clubului. Reprezentanții DDB au anunțat că aceștia vor să falimente clubul, iar toate aceste lucruri se răsfrâng asupra jucătorilor. Cu toate acestea, la Mediaș așteptăm un meci deschis și vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,15.

ADVERTISEMENT

”Ambele marchează” la Real Sociedad – Barcelona aduce o cotă de 1,62 la biletul zilei

Partida Real Sociedad – FC Barcelona este prima semifinală a Supercupei Spaniei, competiție care ar fi trebuit să se joace în vară, dar care a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

În noimebrie, Federația Spaniolă a decis ca această competiție să se joace la începutul anului 2021 în Arabia Saudită, dar situația medicală nu a permis acest lucru și astfel jocurile vor avea loc în Spania. Acestra la Cordoba, iar cea de-a doua semifinală, la Malaga.

ADVERTISEMENT

Bascii au arătat în acest sezon că sunt o echipă redutabilă, însă Barcelona pare că și-a revenit după începutul greu de sezon, iar Messi pare intrat în forma care l-a consacrat. Vom opta, astfel, pentru pronosticul ”ambele marchează”, pentru că și cota de 1,62 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 349 de lei

pzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul FC Hermannstadt – Dinamo București și o cotă de 1,62 pentru ”ambele marchează” la Real Sociedad – FC Barcelona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,49. Numai bună pentru un câștig de aproape 349 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT