Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 17 aprilie. Meciurile din Champions League ne aduc un câștig de 460 de lei

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 17 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 460 de lei cu ajutorul a două meciuri din Champions League.
16.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 17 aprilie Meciurile din Champions League ne aduc un castig de 460 de lei
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 17 aprilie. Meciurile din Champions League ne aduc un câștig de 460 de lei. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două meciuri ce au loc în a doua manșă a sferturilor de finală din Champions League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,80 la Superbet și ne așteaptă un câștig frumos.

2 meciuri din Champions League pentru un câștig de 460 de lei cu biletul zilei

Biletul zilei de miercuri îl deschidem cu mult așteptatul meci dintre Manchester City și Real Madrid, meci care va lua startul la ora 22:00, ora României. Ambele echipe merg ceas în campionat, având prima șansă în a-și adjudeca titlul de campioane în Anglia și Spania. După meciul nebun din tur, încheiat cu scorul de 3-3, formațiile antrenate de Pep Guardiola și Carlo Ancelotti promit o nouă partidă cu goluri multe.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci este cel din Bayern Munchen și Arsenal, meci care va începe la aceiași oră ca meciul dintre Manchester City și Real Madrid, la ora 22:00, ora României. Formația lui Mikel Arteta caută să-și ia revanșa pentru dezastrul din campionat, unde au pierdut cu scorul de 2-0 în fața celor de la Aston Villa și au pierdut primul loc în Premier League. Același lucru îl caută și Bayern Munchen, care a pierdut oficial campionatul în acest week-end, titlul din Bundesliga fiind adjudecat de Bayen Leverkusen.

Cotă de 2,40 la partida Manchester City – Real Madrid

Formația antrenată de Pep Guardiola se află în acest moment pe primul loc în campionatul Angliei, profitând de pasul greșit făcut de Arsenal în meciul cu Aston Villa. Manchester City caută să-și apere trofeul câștigat de anul trecut ceea ce înseamnă că antrenorul spaniol va trimite cel mai bun prim „11” în teren la meciul cu formația de pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Real Madrid după victoria din deplasare în fața celor de la Mallorca, scor 1-0, și au un moral ridicat pentru meciul retur din Anglia. Trupa lui Carlo Ancelotti caută un al 15-lea trofeu Champions League, dar are o misiune dificilă având în vedere că întâlnește „mașinăria de fotbal” a lui Pep Guardiola. Echipa din capitala Spaniei a reușit să o elimine pe Manchester City acum două sezoane, după ce au revenit miraculos în returul de pe Bernabeu, dar au fost nevoiți să se recunoască învinși sezonul trecut, când echipa din Anglia a trecut cu neverosimil 4-0 în returul de pe Etihad.

Având în vedere media de goluri pe meci ale celor două echipe, 2.4 pentru Manchester City și 1,9 pentru Real Madrid echipe care marchează foarte mult în acest sezon, iar dacă luăm în calcul și ultimele 5 meciuri între cele două, noi am ales să mergem pe pronosticul „peste 3,5 goluri în meci”, care are o cotă de 2,40 pe Superbet.

ADVERTISEMENT

Partida Bayern Munchen – Arsenal ne oferă o cotă de 2,00 pentru biletul zilei

Al doilea meci pe care tipsteri FANATIK l-au luat în considerare pentru biletul zilei de joi, este meciul dintre Bayern – Munchen și Arsenal, meci care va lua startul de la ora 22:00, ora României. Meciul se anunță unul destul de echilibrat, având în vedere valoarea celor două loturi și rezultatele echipelor în acest sezon.

Arsenal a pierdut primul loc în Premier League și caută să-și ia revanșa în manșa secundă a meciului cu Bayern Munchen. În ciuda faptului că a fost învinsă de Aston Vila, formația lui Mikel Arteta nu a ieșit din lupta pentru titlul, dar șansele formației din Londra au scăzut considerabil având în vedere că Manchester City are program mai ușor.

ADVERTISEMENT

Spre deosibire de Arsenal, Bayern Munchen a pierdut pentru prima dată campionatul în Germania, după o perioadă de 11 ani de zile în care formația lui Thomas Tuchel a dominat Bundesliga. Echipa de pe Aliantz Arena nu mai are pentru ce să tragă în campionat, lucru care îi permite antrenorului german să se concentreze 100% pe Champions League.

Având în vedere media de goluri a lui Bayern Munchen, 1,9 goluri marcate pe meci, și faptul că în meciul retur a reușit să marcheze de două ori, noi am ales să mizăm pe pronosticul „Gazdele marchează peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 2.00 la Supebet.

Biletul zilei la pariuri
Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig de 460 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,40 pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” în meciul Manchester City – Real Madrid și o cotă de 2,00 pentru „gazdele marchează peste 1,5 goluri în meci” la partida Bayern Munchen – Arsenal, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,80. Numai bună pentru un câștig de 460 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT