Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 25 august 2021. Câștig de peste 430 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Anglia și Champions League

Biletul zilei de miercuri, 25 august 2021, poate aduce un câștig de peste 430 de lei cu ajutorul a două meciuri din fotbalul mare.
24.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 25 august 2021 Castig de peste 430 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Anglia si Champions League
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe un meci din Cupa Ligii Angliei și altul din play-off-ul Champions League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,39 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul West Bromwich Albion – Arsenal Londra, din turul 2 al Cupei Ligii Angliei, care va începe la ora 22:00. ”Tunarii” speră că vor îndrepta lucrurile după un start ratat în Premier League.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Dinamo Zagreb – Sheriff Tiraspol, din manșa secundă a play-off-ului Champions League, care are startul tot la ora 22:00. Moldovenii sunt la un pas de o mare lovitură și să prindă în premieră faza grupelor.

Victoria lui Arsenal aduce o cotă de 1,95

Situația la Arsenal este una extrem de încordată după cele două înfrângeri fără gol marcat în campionat, care înseamnă cel mai slab start de sezon din istoria clubului, iar fanii au început să ceară demisia lui Mikel Arteta.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Tunarii” nu își permit să mai facă vreun pas greșit, iar managerul spaniol își dorește ca punctul de cotitură să îl reprezinte jocul cu West Bromwich, formația care are un start excelent în Championship.

Deși Cupa Ligii este o competiție plină de surprize, Arsenal nu ar trebui să întâmpine probleme în a obține calificarea. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,95.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,25 de la Dinamo Zagreb – Șheriff Tiraspol pentru biletul zilei

Șeriff Tiraspol merge în Croația cu gândul să fie prima formație din Republica Moldova care ajunge în grupele Champions League. Și șansele sunt foarte mari, după ce în tur a reușit un neverosimil 3-0 cu Dinamo Zagreb.

Chiar dacă are un lot evaluat la doar 11.930.000 de euro, Sheriff Tiraspol este plină de jucători străini. În cele şapte meciuri din preliminarii, primul “11” a fost format doar din jucători străini, singura excepţie fiind Luvannor, atacantul brazilian de 31 de ani care are şi cetăţenia moldoveană.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat ca moldovenii să încerce la Zagreb să apere rezultatul din tur și de accea am ales pronosticul ”sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 439 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul West Bromwich Albion – Arsenal Londra și o cotă de 2,25 pentru ”sub 2,5 goluri” la Dinamo Zagreb – Sheriff Tiraspol, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,39. Numai bună pentru un câștig de 439 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT