Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 7 septembrie 2022. Cele mai tari partide ale zilei din Champions League ne aduc un premiu de peste 400 de lei

Biletul zilei de miercuri, 7 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de 443 de lei cu ajutorul a două dintre cele mai interesante partide ale zilei din UEFA Champions League.
06.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 7 septembrie 2022 Cele mai tari partide ale zilei din Champions League ne aduc un premiu de peste 400 de lei
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 7 septembrie 2022. Cele mai tari partide ale zilei din Champions League ne aduc un premiu de peste 400 de lei. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Miercuri, 7 septembrie, vom paria pe duelurile cele mai tari din prima etapă a fazei grupelor UEFA Champions League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,43 la Fortuna și așteptăm să câștigăm un premiu considerabil.

Deschidem biletul de miercuri cu Inter Milano – Bayern Munchen . Cele două echipe fac parte din Grupa G, considerată în „grupa morții” în UEFA Champions League. Meciul va începe la ora 22:00 și se va juca pe „Giuseppe Meazza” din Milano.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare propusă la biletul zilei de miercuri 7 septembrie se joacă în Grupa A, acolo unde Napoli primește vizita lui Liverpool. Confruntarea de pe Diego Armando Maradona va lua startul tot de la clasicul 22:00

Golurile în super duelul Inter Milano – Bayern Munchen aduc o cotă de 2,25

Inter vrea să spele păcatele în fața fanilor. Vicecampioana Italiei vine după derby-ul pierdut în fața celor de la AC Milan, scor 2-3. Va fi a opta confruntare directă cu Bayern Munchen. Până acum cele două formații și-au împărțit victoriile, unul dintre dueluri terminându-se la egalitate. Intern și Bayern au fost adversare și în finala UCL din 2010, când „nerazzurri” câștigau cu 2-0.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, nemții nu au nici ei cel mai bun moral. Vin după două remize înregistrate în campionat, cu Gladbach (1-1) și cu Union Berlin (1-1). În acest sezon de Liga Campionilor, bavarezii nu se vor putea baza pe al doilea cel mai bun marcator al ediției precedente, Robert Lewandowski. Astfel pentru acest derby al Grupei B vom miza pe varianta „peste 3,5 goluri”, care la Fortuna are o cotă de 2,25.

Cornerele de la Napoli – Liverpool vin la biletul zilei cu o cotă de 1,97

Napoli are ascendent moral înainte să primească vizita lui Liverpool. În Serie A, italienii au câștigat meciul din ultima etapă, scor 2-1, pe terenul lui Lazio. Gazdele stau foarte bine în clasament. Sunt pe locul 2 în clasament după cinci etape, cu 11 puncte, la fel ca AC Milan și cu două mai puține decât liderul Atalanta.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Liverpool e în revenire de formă în Premier League, dar totuși s-a împiedicat în ultima rundă. A făcut doar 0-0 în derby-ul orașului cu Everton și e pe locul 7, cu nouă puncte. Pentru acest duel vom da pronosticul „peste 9,5 cornere”, cotă 1,97 la Fortuna.

Un eventual profit de 443 de lei pentru biletul zilei

Biletul zilei 7 septembrie 2022

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri, 7 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,25 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” în super duelul Inter Milano – Bayern Munchen și o cotă de 1,97 la „peste 9,5” cornere în meciul dintre Napoli și Liverpool, combo care însumează cota totală de 4,43. Cu o miză de 100 de lei, putem câștiga nu mai puțin de 443 lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT