Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 8 iulie 2020. Triplăm banii cu victoriile favoriţilor

07.07.2020 | 22:34
Biletul zilei la pariuri miercuri 8 iulie 2020 Triplam banii cu victoriile favoritilor
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 8 iulie 2020. Din multitudinea de partide disponibile, noi am ales două dueluri, din Anglia şi Italia, care ar trebui să ne aducă un profit de 200 de lei, dublu faţă de miză: doi solişti, la o cotă totală de 3,12 la Unibet.

Prima înfruntare este West Ham – Burnley, de la 20:00, în runda cu numărul 34 din Premier League. „Ciocăranii“ s-au distanţat puţin de zona roşie, dar pot reintra oricând înapoi în hora retrogradării.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci începe la 22:45 şi le aduce faţă în faţă pe AS Roma şi Parma, în etapa a 31-a din Serie A. Ambele vin după 3 înfrângeri consecutive în campionat, dar miza e la Roma, care poate pierde locul de cupă europeană, ocupat în acest moment.

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 8 iulie 2020. West Ham, în formă

West Ham se află pe locul 16 din Premier League, cu doar 4 puncte peste locurile care duc în Championship. Fix 4 puncte a obţinut West Ham în precedentele 2 etape, o victorie 3-2 cu Chelsea şi un egal 2-2 pe terenul lui Newcastle. Anterior, pierduse 3 meciuri consecutive ajungând în zona roşie. Astăzi, pe teren propriu este favorită.

ADVERTISEMENT

Burnley trăieşte un final de sezon liniştit în Premier League. Cu 46 de puncte, se află pe 10, la mijlocul clasamentului, fără pretenţii europene, dar şi fără emoţii de retrogradare. Practic, Burnley joacă de plăcere, întrucât nu mai are niciun obiectiv. Această stare de relaxare poate produce spectacol, dar, la fel de simplu, poate fi speculată de un adversar motivat, cum este West Ham. Unibet oferă o cotă atractivă de 2,05 pentru „1 solist“.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE DAI LOVITURA LA PARIURI!

AS Roma nu-şi permite paşi greşiţi

AS Roma e a cincea în Serie A, cu 48 de puncte. Seria de 3 înfrângeri consecutive a avut un efect dezastruos asupra avansului romanilor în faţa lui Napoli, care a egalat la puncte, şi AC Milan, care s-a apropiat la 2 lungimi, după 7 puncte câştigate în acelaşi interval de meciuri. Trupa lui Paulo Fonseca poate pierde locurile de cupe europene dacă va continua în acest fel. Norocul romanilor se poate numi Parma, o echipă cu un parcurs similar, dar fără obiectiv.

ADVERTISEMENT

Parma ocupă poziţia a 12-a în clasament. E la jumătatea clasamentului, cu 14 puncte peste zona fierbinte a retrogradării şi nu mai are şanse la cupele europene, decât matematic. A pierdut ultimele 3 runde şi, cel mai probabil, o va pierde şi pe aceasta. Parma nu a mai câştigat pe terenul Romei din 1997! Iar de atunci a remizat de 4 ori, pierzând în 15 ocazii! „1 solist“ are cota 1,52 la Unibet.

biletul zilei din 8 iulie 2020
biletul zilei din 8 iulie 2020

Aşadar, victoriile gazdelor, care sunt favorite, în West Ham – Burnley şi AS Roma – Parma înseamnă o cotă totală de 3,12 la Unibet. Noi am ales o miză de 100 de lei şi ne aşteptăm la un profit curat de peste 200 de lei. Nu-i rău pentru doar două meciuri.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT