Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 10 iulie 2021. Câștig de aproape 580 de lei de la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 10 iulie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 573 de lei.
09.07.2021 | 23:34
Biletul zilei la pariuri sambata 10 iulie 2021 Castig de aproape 580 de lei de la Gets Bet
Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 10 iulie 2021, îl dedicăm Supercupei României, primul meci oficial al noului sezon intern, dar și unui joc din prima ligă a Irlandei, un campionat despre care știm deja că este extrem de atractiv din punct de vedere al numărului de goluri marcate meci de meci.

Și câștigul, de 573 lei mulțumită unei cote totale de 5,73, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi, este unul la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

ADVERTISEMENT

Primul meci la care ne-am oprit este cel care deschide sezonul 2021/2022 în România, Supercupa României. Față în față se vor afla, pe Arena Națională, campioana en-titre CFR Cluj și Universitatea Craiova, câștigătoarea ultimei ediții a Cupei României. Abonați la trofee de mai bine de un deceniu și campioni de patru ani încoace, „vișiniii” pornesc cu prima șansă.

A doua propunere se dispută de la ora 21:30, în prima ligă a Irlandei, altfel una dintre cele mai ofertante. Meciul la care ne-am oprit este cel dintre Longford și Drogheda, două dintre echipele să le numim în căutarea succesului, chiar și într-o țară în care fotbalul nu face parte neapărat dintre preferințele oamenilor.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Universitatea Craiova ne aduce pe biletul zilei o cotă de 3,65

Meciul inaugural al noului sezon intern de fotbal este unul interesant, fie și doar prin aceea că se întâlnesc o echipă obișnuită cu succesul, CFR Cluj, cealaltă, Universitatea Craiova, în căutarea recunoașterii la nivel național. În mod constant, cele două oponente oferă dispute aprige, strânse cum se spune, și tot în mod constant, sau de cele mai multe ori, feroviarii câștigă.

Un meci cu trofeul pe masă nu este de obicei spectaculos, iar atunci când oponentele au pe bancă doi antrenori adepți au jocului la rezultat, este aproape imposibil să ne imaginăm un festival de goluri. Clujenii au disputat deja primul meci oficial și au obținut și primul succes cu Marius Șumudică pe bancă, 3-1, acasă, cu Borac Banja Luka, în prima manșă a turului preliminar din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Universitatea Craiova s-a abonat și ea, dar nu la titlul de campioană, ci la succese în Cupă. Pentru a mai tăia din elanul ardelenilor, oltenii vor trebui în primul rând să fie impecabili în apărare ceea ce ne duce cu gândul că vom vedea goluri puține. Vom miza așadar pe o varianta „CFR câștigă și sub 1,5 goluri în prima repriză”, care are o cotă de 3,65 la  Get’s Bet.

Longford – Drogheda ne aduce o cotă de 1,57 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 21:30, dintre Longford și Drogheda, putem încerca o mulțime de pariuri, pentru că, așa cum spuneam, campionatul din Vestul Regatului Unit este chiar ofertant. Dacă vreți un mic secret, pe meciurile din prima ligă irlandeză putem paria aproape oricând pe goluri, pentru că în 80% din cazuri, în fiecare meci se înscriu cel puțin două goluri.

ADVERTISEMENT

Diferența de valoare dintre cele două combatante înclină balanța în favoarea oaspeților. Nu pentru că istoric vorbind așa ar sta lucrurile, ci pentru că sezonul în curs este unul dificil pentru Longford. Cu doar 13 goluri marcate în 19 partide și 33 încasate , gazdele par victime sigur, dar în Irlanda aceste date statistice nu înseamnă mare lucru.

Vom merge, totuși pe mâna oaspeților de la Drogheda, și datorită poziției din clasament superioară, și pentru că în același număr de jocuri a marcat de 33 de ori. Acesta este un sub pont dacă vreți. Însă, noi vom miza inteligent, pe statisticile care, chiar dacă mai dau greș, de cele mai multe ori nu mit. Vom miza cu încredere, pe ”X2 și peste 1,5 goluri”, pont ce are o cotă de 1,57 la Get’s Bet.

573 de lei câștigați cu biletul zilei din 10 iulie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de sâmbătă, 10 iulie, CFR Cluj – Universitatea Craiova, respectiv Longford – Drogheda, ne aduc o cotă totală de 5,73 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În primul caz evoluția din prima repiză a celor două adversare ne poate aduce suma vizată, în cel de al doilea caz, golurile, poate chiar din partea ambelor combatante ne va rotunji venitul.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT