Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 15 ianuarie 2022. Meciurile din Anglia și Italia ne aduc un câștig de peste 450 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 15 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și Serie A.
14.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 15 ianuarie 2022 Meciurile din Anglia si Italia ne aduc un castig de peste 450 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Anglia și Italia în care joacă două forțe ale fotbalului european care însă trec printr-o perioadă grea. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,72 la Fortuna şi aşteptăm un profit apreciabil.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Aston Villa – Manchester United, din etapa a 22-a din Premier League, care va începe la ora 19:30. Oamenii lui Ralf Rangnick au de partea lor moralul după victoria directă din Cupă.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Juventus Torino – Udinese, din runda a 22-a din Serie A, care are startul la ora 21:45. ”Bătrâna Doamnă” este într-o revenire de formă și acum atacă locurile de Champions League.

Victoria lui Manchester United aduce o cotă de 2,36

Deși greu, Manchester United a învins-o pe Aston Villa în această săptămână pe Old Trafford, în turul 3 din Cupa Angliei și a primit o doză importantă de încredere, mai ales că a fost lipsită de supervedeta Cristiano Ronaldo, care însă nu a ezitat să-și înțepe colegii.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De data aceasta, cele două formații dau piept în Premier League, pe Villa Park din Birmingham. Trupa lui Steven Gerrard i-a adus pe Philippe Coutinho și Lucas Digne în ultimele zile, dar sunt șanse mici ca aceștia să fie folosiți cu United.

Pentru ”diavolii roșii” este cam una dintre ultimele șanse să păstreze speranțe la locul 4 care asigură participarea în sezonul viitor de Champions League. În aceste condiții, am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,36 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,00 de la Juventus – Udinese pentru biletul zilei

Juventus atacă meciul de acasă cu Udinese după o victorie nebună pe terenul Romei, scor 4-3, în care a marcat trei goluri în 7 minute, a revenit de la 1-3, a avut un jucător eliminat, iar adversarul a ratat un penalty.

În ciuda semnelor îmbucurătoare pe care le arată echipa, Max Allegri are în continuare probleme. Pe lângă fragilitatea defensivei, două dintre numele grele ale echipei, Paulo Dybala și Alvaro Morata, vor să plece.

ADVERTISEMENT

Udinese este o formație care s-a transformat destul de mult în ultimele luni și a devenit mult mai ofensivă. La acest meci vom miza pe varianta ”oaspeții marchează”, care are la Fortuna o cotă de 2,00.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 472 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,36 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Aston Villa – Manchester United și o cotă de 2,00 pentru ”oaspeții marchează” la Juventus Torino – Udinese, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,72. Numai bună pentru un câștig de 472 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: