Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 16 ianuarie 2021. Dinamo și PSG ne aduc un câștig de 345 de lei

15.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 16 ianuarie 2021 Dinamo si PSG ne aduc un castig de 345 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 16 ianuarie 2021. Un meci din Liga 1 și altul din Ligue 1 ne vor ajuta să cumulăm o cotă de 3,45 de la Get’s Bet. Cu o miză de 100 de lei, obținem un câștig de 345 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu un duel extrem de interesant din Liga 1. Dinamo București primește vizita Chindiei Târgoviște, de la ora 20:00, în etapa a 17-a, iar elevii lui Jerry Gane au șansa de a continua linia bună a rezultatelor, în ciuda problemelor financiare.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci propus pe biletul zilei la pariuri este din Ligue 1 și se va disputa în runda cu numărul 20 de la ora 22:00, între Angers și Paris Saint-Germain, două formații aflate în prima parte a clasamentului.

Cotă de 2,20 pentru biletul zilei la pariuri, de la Dinamo – Chindia

Dinamo a început cu dreptul anul 2021, victorie pe terenul lui Hermannstadt, și vrea să continue parcursul bun avut după ce Cosmin Contra a părăsit echipa. Deși situația financiară este gravă, acționarul Pablo Cortacero a anunțat că sunt bani în club și nu este dispus să vândă acțiunile.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Chindia vine în ”Groapă” după remiza cu Poli Iași care a menținut-o pe un nesperat loc 6, care asigură participarea în play-off. Trupa lui Emil Săndoi a arătat o siguranță în defensivă, dar are în continuare mari probleme în plan ofensiv.

În ciuda tuturor problemelor, jucătorii din Ștefan cel Mare sunt hotărâți să lupte șpentru a duce echipa în  play-off și a-i mulțumi astfel pe suporterii care încearcă din răsputeri să salveze clubul. Așa că vom alege pentru biletul zilei la pariuri varianta ”1 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,20.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Angers – PSG aduc o cotă de 1,57 pe biletul zilei

De la sosirea lui Mauricio Pochettino, PSG este neînvinsă și are o medie de două goluri pe meci marcate. Tehnicianul argentinian pare să le fi readus parizienilor pofta de joc, deși zvonurile îl dau ca și plecat în vară pe starul Kylian Mbappe.

Considerat unul dintre cele mai spectaculoase campionate ale Europei, Ligue 1 se confruntă cu mari probleme financiare, după ce giganții media au întrerupt contractul de drepturi de televizare. În aceste condiții, PSG se confruntă cu pierderi de 300 de milioane de euro pentru acest sezon.

ADVERTISEMENT

Angers este una dintre revelațiile actualului sezon, trupa lui Stephan Moulin fiind pe locul șapte după 19 etape și cu șanse la locurile de cupe europene. Vom opta, astfel, pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,57 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 345 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,20 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Dinamo Bucuirești – Chindia Târgoviște și o cotă de 1,57 pentru ”peste 2,5 goluri” la Angers – PSG, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,45. Numai bună pentru un câștig de 345 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT