Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 16 octombrie 2021. Meciurile din Serie A și Ligue 1 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 16 octombrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri din Italia și Franța.
15.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 16 octombrie 2021 Meciurile din Serie A si Ligue 1 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 300 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi vom paria pe două meciuri extrem de tari din Italia și Franța. În ambele cazuri e vorba de echipe de tradiție. În Serie A, Lazio primește vizita campioanei Inter Milano, în timp ce în Ligue 1, Lyon își măsoară forțele cu Monaco. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,22 la Get’s Bet şi aşteptăm un câștig substanțial

Primul meci de pe bilet este cel de pe Olimpico, din Roma. Derby-ul dintre Lazio și Inter va începe la ora 19:00. Gazdele sunt pe locul 6, cu 11 puncte, la fel ca Juve, Bologna și Atalanta. Sunt șanse mari să îl vedem la lucru pe Ștefan Radu. Românul ar fi titular în premieră în acest sezon, deoarece Acerbi e suspendat.

ADVERTISEMENT

Spectacol se anunță și în a doua confruntare de pe bilet. Lyon și Monaco, două dintre echipele de mare tradiție din Franța, își dau întâlnire în etapa cu număru 10 din Ligue 1. Cele două echipe mai au însă de tras pentru a ajunge acolo unde se așteaptă fanii lor, în prima parte a ierarhiei.

Cotă de 1,68 de la Lazio – Inter pentru biletul zilei

Se anunță un meci special pe Olimpico pentru actualul antrenor al lui Inter. Simone Inzaghi își va întâlni fosta echipă, la care a activat timp de cinci ani. Inzaghi a ajuns pe Giuseppe Meazza, după ce Antonio Conte a plecat, deși câștigase titlul.

ADVERTISEMENT

Inter este pe locul 3 în Premier League, cu 17 puncte, patru mai puține decât liderul Napoli și cu două sub rivala AC Milan.  Cu toate acestea, oaspeții domină la un anumit capitol, ofensiva. „Nerazzurri” au marcat nu mai puțin 22 de goluri, reușind succese impresionate, precum 4-0 cu Genoa sau 6-1 cu Bologna.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Gazdele au nevoie să își refacă moralul. În runda precedentă au pierdut pe terenul Bolognei, scor 2-3. A fost o înfrângere care i-a luat prind surprindere pe fani, având în vedere că înainte avusese loc victoria din „Derby della Capitale”, cu AS Roma, scor 3-2. Pentru laziali, meciul cu Inter va fi ultimul înaintea celui cu Marseille, din Europa League. La fel ca Inter, echipa lui Ștefan Radu a obținut și ea o victorie cu 6-1, împotriva Speziei. La acest derby vom miza pe varianta „peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,68.

ADVERTISEMENT

Meciul Lyon – Monaco aduce o cotă de 1,90

Înainte să primească vizita monegascilor, Lyon e pe locul 10 în Ligue 1. A înregistrat două rezultate de egalitate în ultimele două etape, cu St. Etienne și Lorient. Un singur succes a bifat fosta campionat în ultimele patru etape. Pentru partida cu Monaco, Peter Bosz are și probleme de efectiv,Anthony Lopes fiind accidentat, iar Moussa Dembele accidentat.

De cealaltă parte, oaspeții ocupă o poziție superioară. Sunt pe 6 în Ligue 1 și au o serie de trei victorii consecutive, cu Bordeaux, Clermont si St. Etienne. Niko Kovac se află și el în dificultate din punct de vedere al efectivului. Aleksandr Golovin și Djibril Sidibe sunt accidentați. Vom risca un pic pentru acest meci, iar pronosticul va fi „Lyon dă primul gol”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,90.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 322 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,68 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” în meciul Lazio – Inter și o cotă de 1,90 pentru „Primul gol Lyon” la Lyon – Monaco, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,22. Numai bună pentru un câștig de 382 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT