Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 20 februarie 2021. Londonezii ne aduc un câștig de 400 de lei

19.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 20 februarie 2021 Londonezii ne aduc un castig de 400 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 20 februarie 2021. Două meciuri jucate de echipele londoneze din Premier League ne pot aduce un câștig cu care să ne începem weekendul în forță, graţie unei cote totale de 3,89 la Get’s Bet

Primul meci de pe biletul zilei este Southampton – Chelsea, meci ce va conta pentru etapa a 25-a din Premier League și care va începe la ora 14:30. Duelul se va disputa pe stadionul St. Mary și va deschide runda în Anglia.

ADVERTISEMENT

A doua partidă aleasă pentru biletul zilei este tot din Premier League și constă în duelul dintre două formații aflate în suferință, Fulham și Sheffield United.

O nouă victorie pentru Thomas Tuchel aduce o cotă de 1,76 pe biletul zilei din 20 februarie

Chelsea a renăscut sub conducerea lui Thomas Tuchel, iar neamțul nu are de gând să renunțe la gândul de a-i menține pe „albaștri” printre primele patru echipe ale campionatului până la finalul sezonului actual. O clasare în top 4 este esențială pentru londonezi, mai ales că înlocuirea lui Frank Lampard cu Tuchel a fost decisă tocmai în vederea îndeplinirii acestui obiectiv. De la venirea neamțului, echipa pentru care joacă Timo Werner a primit un singur gol și nu a pierdut niciun meci.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Implicată și în Liga Campionilor, are patru victorii consecutive în Premier League cu Tuchel în rolul de manager și nu a primit gol decât într-una din aceste partide. Doar că și acel gol a fost, de fapt, marcat de Rudiger în propria poartă! Londonezii au mai adunat și o remiză cu Tuchel, tot în Premier League, iar în FA Cup au o victorie, cu Barnsley. Nu doar rezultatele, ci și jocul solid al londonezilor este dătător de speranțe pentru suporteri.

De partea cealaltă, Southampton traversează o criză profundă, înregistrând șase înfrângeri consecutive în Premier League, printre care și dezastrul 0-9 de pe terenul lui Manchester United. Austriacul Ralph Hassenhuttl are o misiune extrem de dificilă în a redresa o corabie afectată grav și de pandemia de coronavirus. În aceste condiții, vom merge pe pronosticul 2 solist, excelent pentru biletul zilei din 20 februarie, deoarece este cotat cu 1,76 la Get’s Bet

ADVERTISEMENT

Victoria lui Fulham cu Sheffield, cotată cu 2,20

Vecină de cartier cu Chelsea, o altă echipă din vestul Londrei caută să câștige meciul pe care îl are de jucat în etaepa a 25-a din Premier League. Fulham, trupa lui Scott Parker, primește vizita lui Sheffield United și are toate motivele să tragă tare pentru victorie. Londonezii au ajuns să fie la doar șase puncte în spatele lui Newcastle, formația aflată pe primul loc care asigură menținerea în prima ligă din Regat.

Cu o victorie împotriva ultimei clasate, în meciul care începe de la ora 22:00, Fulham poate continua să spere, mai ales că vor mai fi de disputat alte 13 partide în Premier League, iar în ultima etapă va avea loc duelul direct cu nordicii lui Steve Bruce. În această etapă, Newcastle se deplasează pe terenul lui Manchester United, iar înfrângerea nu este deloc un scenariu improbabil, astfel că Fulham are toate șansele să se apropie la doar trei puncte de salvare, în cazul în care o bate pe Sheffield

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, în ciuda câtorva victorii de orgoliu obținute în ultimele luni, Sheffield rămâne cu doar 11 puncte în clasament și nu mai speră la salvare. Oamenii lui Chris Wilder sunt la 14 puncte de locul 17 și doar un miracol îi mai poate scăpa de retrogradare. Ei au pierdut și în ultima etapă, tot la Londra, 0-3 pe terenul lui West Ham. Astfel, pentru Fulham – Sheffield vom alege proposticul. „1 solist“, care are o excelentă cotă de 1,62 la Get’s Bet.

Câștig de aproape 400 de lei cu biletul zilei din 20 februarie

Biletul zilei 20 februarie
Biletul zilei 20 februarie

În concluzie, mergând pe succesele celor două echipe din vestul Londrei, în fața lui Southampton și Sheffield United, vom putea începe weekendul cu un câștig de 389 de lei, grație cotei totale de 3,89 oferită de Get’s Bet.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT