Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 20 iunie. 2 meciuri pentru un câștig de 230 de lei

19.06.2020 | 22:55
Biletul zilei la pariuri sambata 20 iunie 2 meciuri pentru un castig de 230 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 20 iunie 2020. V-am pregătit pentru astăzi două ponturi din Liga 1 și La Liga, cu o cotă totală de 2,31 la „Casa Pariurilor”, care ne poate aduce la sfârșitul zilei un câștig de peste 230 de lei dacă alegeți să mizați 100 de lei.

Primul meci de pe biletul zilei este din Liga 1, și anume FC Botoșani – CFR Cluj (ora 20:00). Gazdele, la debut după pauza provocată de pandemie, au nevoie de puncte dacă vor să prindă cupele europene, în timp ce clujenii s-ar apropia și mai mult de titlu în cazul unei victorii.

ADVERTISEMENT

Din prima ligă spaniolă am ales partida dintre Atletico Madrid și Valladolid, cu implicații majore în special pentru gazde, care ocupă ultimul loc de Liga Campionilor, și nu-și permit niciun pas greșit, deoarece Getafe și Real Sociedad stau la pândă la doar două puncte în spate.

FC Botoșani – CFR Cluj oferă o cotă de 1,40 pentru biletul zilei la pariuri din 20 iunie

FC Botoșani a ratat primul joc de după reluarea Ligii 1 din cauză că medicul echipei a fost depistat cu coronavirus, iar acum are parte de un meci de foc pe teren propriu în compania liderului CFR Cluj. Moldovenii au ca obiectiv calificarea în cupele europene, iar pentru asta ar trebui să termine pe locul 3 în campionat. Îi despart două puncte de această poziție, astfel că vor da totul pentru a obține cât mai multe din confruntarea cu echipa campioană.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, CFR Cluj tocmai s-a distanțat la 7 puncte de FCSB și pare foarte aproape de un nou titlu în Liga 1. O victorie ar fi aur pentru echipa lui Dan Petrescu, însă nu știm dacă tehnicianul ardelenilor va risca inutil pentru cele 3 puncte, nefiind exclus să se mulțumească, la un moment dat, chiar și cu un egal. În mod normal, se va betona pe apărare, care l-a trădat de foarte puține ori, și va aștepta orice oportunitate care se va ivi pe contraatac.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI!

Chiar dacă în ultimele partide directe s-a înscris mult și de ambele părți, credem că în seara aceasta lucrurile vor sta cu totul diferit. Cele două echipe au obiective de îndeplinit și vor căuta mai întâi să-și asigure spatele și abia apoi se vor avânta spre atac. De aceea, vom alege o variantă cu puține goluri și vom miza pe faptul că se „vor înscrie între 1 și 3 goluri în meci”, pentru care „Casa Pariurilor” ne oferă o cotă de 1,40.

ADVERTISEMENT

1,65 e cota supremă la Atletico Madrid – Valladolid

Atletico Madrid a început destul de bine La Liga, a obținut o victorie clară la Osasuna (5-0) și un egal pe terenul lui Athletic Bilbao (1-1), rezultate grație cărora a urcat pe locul 4. Are însă doar două puncte peste Getafe și Real Sociedad, astfel că trebuie să tragă tare în continuare dacă vrea să evolueze și anul viitor în grupele Ligii Campionilor, acolo unde în acest sezon este calificată deja în „sferturi”.

Tot o victorie (2-1 la Leganes) și un egal (0-0 pe teren propriu cu Celta Vigo) a înregistrat și Valladolid în cele două etape de la reluarea campionatului și s-a distanțat la 8 puncte de primul loc retrogradabil. De aceea, va aborda un pic mai liniștită restul sezonului și se va concentra să obțină puncte acolo unde se poate și nu în meciurile cu granzii campionatului.

ADVERTISEMENT

E clar, Atletico are mai mare nevoie de puncte și e favorita acestui meci. O spune și statistica, de unde aflăm că gazdele de azi au câștigat ultimele 4 partide directe de pe teren propriu, iar în 3 dintre acestea au marcat de cel puțin două ori. Așa că vom mrge și noi pe această variantă și alegem pronosticul „1 solist și Atletico înscrie cel puțin două goluri”, pentru care avem o cotă de 1,65 de la „Casa Pariurilor”.

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 20 iunie 2020

În concluzie, avem o cotă de 1,40 pentru „TG 1-3” la FC Botoșani – CFR Cluj și una de 1,65 pentru „1 și G2+” la Atletico Madrid – Valladolid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,31. Numai bună pentru un profit de peste 130 de lei, dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT