Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 1 octombrie 2021. Câștig de aproape 330 de lei de la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de vineri, 1 octombrie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 329 de lei.
30.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 1 octombrie 2021 Castig de aproape 330 de lei de la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de vineri, 1 octombrie 2021, îl dedicăm meciurilor de fotbal din Liga 1 și Ligue 1 din Franța. Sunt două partide care, în viziunea noastră se vor derula în două registre tactice total diferite, ceea ce înseamnă că nu ne vom plictisi urmărind și jocurile și profitul.

Primul meci la care ne vom opri se joacă la Ploiești, de la ora 21:00, între două echipe cu aspirații diametral opuse. Pentru cea de a doua propunere vom merge în Franța pentru a urmări la treabă cea mai spectaculoasă echipă a acestui început de campionat în Hexagon. Și câștigul, de 329 lei mulțumită unei cote totale de 3,29, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

ADVERTISEMENT

Prima partidă la care ne-am oprit este cea din campionatul intern, dintre Chindia Târgoviște și FCSB. Aparent o partidă care nu ar trebui să ne încurajeze să pariem pe ea, întâlnirea de la Ploiești, veți vedea, că are toate premisele unul joc spectaculos, chiar dacă fără multe reușite ale atacanților. Vom asista practic la atacuri în valuri ale trupei lui Edi Iordănescu și la o așezare ultra defensivă a echipei lui Emil Săndoi.

A doua propunere se dispută la oră de Champions League, de la 22:00, și le opune pe Lens și Reims. Cele două oponente nu s-au întâlnit do foarte multe ori în istorie tocmai pentru că arareori jucau în aceeași ligă. Sunt două echipe care în mod normal balează între primul eșalon și cel secund. Asta nu ne oprește să mizăm pe goluri. Și veți vedea de ce am ales acest meci.

ADVERTISEMENT

Chindia – FCSB ne aduce pe biletul zilei o cotă de 1,60

Întâlnirea dintre Chindia și FCSB este un meci pe care poate prea puțini pariori se ”aruncă”. Emil Săndoi este un antrenor eminamente defensiv, dar cu rezultate bune la echipele pe care le-a pregătit de-a lungul carierei. Că ne place sau nu să acceptăm până la urmă fostul apărător oltean face o treabă bună la Târgoviște și din punct de vedere al rezultatelor nimeni nu-i poate reproșa ceva. Lucrează cu ceea ce are la îndemână și promovează tineri.

Dacă vă întrebați de ce am ales un meci în care, statistic vorbind, nu avem șanse să vedem prea multe goluri, ei bine trebuie să recunoaștem că uneori tocmai aceste dueluri tactice între un antrenor adept al ofensivei totale, Edi Iordănescu, și unul care a ridicat la rang de artă ”autobaza”, sunt chiar spectaculoase. Practic vom asista la zbaterea vicecampionilor de a debloca lacătul defensiv al lui Săndoi.

ADVERTISEMENT

Și tocmai pentru că dâmbovițenii știu că nu pot aspira la foarte multe realizări în fața roș-albaștrilor vom merge și noi pe un pont care este în proporție covârșitoare sigur. Pentru ca pariul să fie cât se poate de atractiv vom miza cu încredere pe o mică șansă a gazdelor ”X2 și sub 3,5 goluri”, pentru că și cota de 1,60 la Get’s Bet ne face cu ochiul.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Lens – Reims ne aduce o cotă de 2,05 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 22:00, din Franța, dintre Lens și Reims, aici opțiunile de pariere putem spune că sunt mult mai numeroase și generoase, pentru că e un meci între două reprezentante ale unui fotbal care arată bine de tot. De la revenirea în Ligue 1, Stade de Reims a practicat un joc frumos, plăcut ochiului, ba au ajuns în cupele europene la un moment dat, nu demult.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, gazdele de la Lens sunt categoric surpriza începutului de campionat. Nu doar poziția ocupată în clasamentul Ligue 1, locul 2, e drept la distanță mare de liderul PSG (9 puncte), ci mai ales exprimarea din teren încântă. Fotbalul practicat de Lens este entuziasmant, un fotbal curat, fără panică, un fotbal aproape total.

Dacă și defensiv ar sta la fel de bine precum atacă, Lens ar putea avea mai multe de spus. Și tocmai pentru că am descoperit acest punct vulnerabil al lor vom paria pe goluri. Suntem convinși că vor fi mai mult de 3 reușite. Noi vom mergem, însă, pe o miză care ne dă încredere în reușită,”ambele marchează”, pont ce are o cotă de 2,05 la Get’s Bet.

329 de lei câștigați cu biletul zilei din 1 octombrie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de vineri, 1 octombrie 2021, Getafe – Atletico Madrid, respectiv Norwich – Liverpool, ne aduc o cotă totală de 3,29 la Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide, pentru că și profitul preconizat este unul atractiv.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT