Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 13 august 2021. Câștig de aproape 440 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga 1 și Premier League

Biletul zilei de vineri, 13 august 2021, poate aduce un câștig de 439 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
12.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 13 august 2021 Castig de aproape 440 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga 1 si Premier League
ADVERTISEMENT

Vineri, 13 august 2021, ne concentrăm atenția pe două dintre partidele ce se dispută în Liga 1, respectiv în Premier League. De la ora 21:30 vă propunem să urmărim meciul dintre CFR Cluj și Farul Constanța. Vom și paria pe acest joc, pentru că oferta este generoasă. Pentru cel de al doilea meci ne deplasăm în Anglia, pentru că așteptarea a lua sfârșit și o nouă ediție de Premier League începe la sfârșitul acestei săptămâni. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,39 la  Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de vineri, 13 august 2021, la pariuri, cu meciul dintre CFR Cluj și Farul Constanța pentru că este o întâlnire extrem de atractivă și prin aceea că ardelenii, singura echipă cu maximum de puncte în actualul campionat, vor întâlni noua grupare din Constanța care, sub conducerea lui Gică Hagi este una dintre surprizele frumoase ale acestui început de sezon.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua întâlnire, cum spuneam, ne mutăm la Londra pentru primul derby al noului sezon de Premier League. Meciul Brentford – Arsenal este programat de la ora 22:00 și avem toate motivele să credem că va fi un meci interesant. De altfel vă vom și oferi argumente pentru un pont care va face ca potențialul câștig să fie unul generos.

CFR Cluj – Farul Constanța ne aduce o cotă de 1,95 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul dintre CFR Cluj și Farul Constanța pentru că sunt două echipe care în mod normal vor fi printre protagonistele actualului campionat. Feroviarii au victorii pe linie, dar și un joc care nu convinge și o apărare fragilă care încasează gol aproape în fiecare meci.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Eliminați din turul 3 al Ligii Campionilor, după o evoluție modestă, ardelenii vor înfrunta încă un adversar dificil. Farul Constanța este și ea neînvinsă în actualul campionat și, pe deasupra, nu a primit gol în precedentele patru partide. Nu ne așteptăm la foarte multe reușit, chiar dacă spuneam ceva mai devreme de fragilitatea defensivei lui Marius Șumudică.

Farul produce un fotbal frumos, dar nu înscrie prea mult, motiv pentru care nu vom aștepta vreo ploaie de goluri. Ba chiar ne-am putea aștepta la o remiză fără goluri. În consecință, vom miza pe un pont care este cel mai la îndemână ”1X și sub 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,95 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,25 pe biletul zilei la Brentford – Arsenal

A doua propunere de pe biletul zilei de vineri, 13 august 2021, este și mai interesantă. Nu doar pentru că avem ocazia să vedem primul meci al noului sezon din Premier League, ci și pentru că vom asista la un derby al Londrei. În Brentford – Arsenal am fi tentați să mergem pe mâna ”tunarilor”, mult mai experimentați.

Brentford este o nou-promovată care nu ar trebui să aibă alt obiectiv decât acela de a nu retrograda. Însă, în Anglia știm deja că orice este posibil. Brentford a promovat în Premier League după ce a terminat precedentul sezon de Championship pe locul 3 și jucat în baraj, unde a trecut de Bournemouth și Swansea. În această vară, în meciurile test, au pierdut o singură întâlnire, cu West Ham, dar au învins-o, între altele, pe Valencia, cu 2-1. În campionatul trecut a avut cel mai prolific atac din Championship.

ADVERTISEMENT

”Tunarii” au cam rămas restanți la performanță, cel puțin în ultimii ani, și și-au fixat, ca de obicei, obiective mărețe pentru noua stagiune. Sezonul trecut au terminat doar pe locul 8 în Premier League, dar și-au trecut în cnt prezența în semifinalele Ligii Europa. Nu a pierdut vreun jucător important, ba am spune că s-a întărit prin transferurile lui Ben White, Albert Sambi Lokonga și Nuno Tavarez. Vom miza pe un rezultat în concordanță cu cele enunțate mai sus ”ambele marchează și peste 2,5 goluri”, care are la  Get’s Bet o cotă de 2,25.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 439 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri, 13 august 2021, la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”1X și sub 2,5 goluri” în meciul CFR Cluj – Farul Constanța și o cotă de 2,25 pentru ”ambele marchează și peste 2,5 goluri”, în Brentford – Arsenal, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,39, numai bună pentru un câștig de 439 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT