Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 14 mai 2021. Meciurile din Danemarca și Elveția ne aduc peste 360 de lei!

13.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 14 mai 2021 Meciurile din Danemarca si Elvetia ne aduc peste 360 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de vineri, 14 mai, ne poate aduce un câștig de 364 de lei mulțumită unei cote totale de 3,64 oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri din play-out-ul Danemarcei, respectiv pentru duelul de promovare în Superliga Elveției în care urmărim doi tehnicieni români și echipele lor.

Pentru început vă propunem un pronostic din liga daneză. Întâlnirea la care ne-am oprit este cea dintre Vejle și Odense BK. Cele două echipe mai au câte trei meciuri la dispoziție pentru a aduna suficiente puncte care să le permită să evolueze și în sezonul viitor la cel mai înalt nivel din campionatul nordic.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere vine din liga a doua a Elveției, acolo unde fostul dinamovist Zoltan Kadar a fost reinstalat pe banca celor de la Grasshoppers Zurich și are ca obiectiv promovarea. Adversara ”lăcustelor” este însă una dintre echipele ”rănite”, Neuchatel Xamax, care luptă din răsputeri să evite retrogradarea în eșalonul terț.

Vejle – Odense BK ne aduce o cotă de 1,90

Întâlnirile dintre Vejle și Odense au fost în ultimii ani extrem de echilibrate, cu victorii strânse, 1-0, 2-0, de o parte sau cealaltă. Pornind de la această realitate statistică am analizat întâlnirea din mai multe unghiuri și am ajuns la aceeași concluzie, că nu trebuie să ne așteptăm la un scor fluviu, dar, spre deosebire de ultimele întâlnire, de această dată vom miza pe cel puțin câte un gol în fiecare tabără.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

La finalul sezonului regulat ambele oponente avea câte 25 de goluri marcate însă, defensiva trupei lui Costel Gâlcă, Vejle, a arătat o mai mare fragilitate pe partea defensivă, cu 37 de goluri încasate, cu 9 mai mule decât Odense. În play-out, Gâlcă a fost obliga să regândească abordarea meciurilor și Vajle a reușit să marcheze încă 12 goluri, cu cinci mai multe decât Odense.

Acest ultim amănunt ne convinge că putem miza pe un rezultat final care să o avantajeze într-un fel sau altul pe Vejle. Sigur că dată fiind situația din clasament a ambelor echipe ar trebui să vedem o echipă vizitatoare, Odense, înclinată și ea spre o evoluție defensivă și contraatacuri prin care să pună în pericol poarta lui Vejle. Vom miza așadar pe varianta „1X și sub 3,5 goluri”, pont ce are o cotă foarte bună de 1,90 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Neuchatel – Grasshoppers ne aduce o cotă de 1,90

În eșalonul secund al Elveției lucrurile sunt destul de simple. Grasshoppers, cu Zoltan Kadar pe bancă la al treilea mandat de antrenor principal, e lidera clasamentului, la egalitate de puncte, însă, cu FC Thun. Cum în Superliga Elvețiană promovează doar echipa de pe prima poziție este absolut necesar ca ”lăcustele” să lase la o parte precauțiile și să atace furibund poarta celor de la Neuchatel Xamax.

Un eventual succes al trupei din Zurich nu se va contura ușor. Neuchatel este penultima în clasament și are doar trei puncte peste ultima clasată, ceea ce înseamnă că ecuația salvării de la retrogradare nu este încă lămurită. Neuchatel nu este una dintre marile forțe ale Elveției, dar este o echipă care cândva cocheta cu cupele europene.

ADVERTISEMENT

Sigur că nu se poate compara cu Grasshoppers Zurich, cea mai galonată grupare fotbalistică din Țara Cantoanelor. ”Lăcustele” sunt deja de ceva ani în liga a doua, ultima oară ratând promovarea în sezonul trecut, tot cu Zoltan Kadar. Mizăm așadar, în Neuchatel – Grasshoppers pe „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,90 la Get’s Bet.

364 de lei câștigați cu biletul zilei din 14 mai

În concluzie, cele două dueluri din play-out-ul primei ligi a Danemarcei, respectiv din liga a doua a Elveției ne aduc o cotă totală de 3,64 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele meciuri ne așteptăm la evoluții dârze, veritabile lupte pentru că și mizele pentru care se joacă sunt mai mult decât importante pentru toate echipele implicate.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT