Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 15 martie 2024. Câștig de 731 de lei

Biletul zilei de vineri, 15 martie 2024, poate aduce un câștig de 731 de lei cu ajutorul a trei meciuri de fotbal din LaLiga, Bundesliga și Ligue 1.
14.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 15 martie 2024 Castig de 731 de lei
Biletul zilei la pariuri, vineri, 15 martie 2024. Câștig de 731 de lei. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe trei întâlniri din campionatele Spaniei, Germaniei și Franței. Duelurile ne pot aduce câștiguri de 731,27 de lei. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7.67 la Superbet și așteptăm profitul considerabil.

Victorie în ambele reprize pentru gazde în Real Sociedad – Cadiz, cotă 2.25

Real Sociedad va avea un meci, relativ, ușor în fața celor de la Cadiz, vineri de la 22:00. Formația din San Sebastian a fost eliminată de PSG din Champions League după un 4-1 la general în favoarea francezilor. În urma acestui rezultat, echipa lui Imanol Alguacil se concentrează 100% pe campionat. Mai ales după ultimele rezultate care nu au fost foarte bune.

ADVERTISEMENT

Așadar, ibericii au mult de recuperat și vor încerca să prindă măcar un loc de Europa League. Sau să își consolideze poziția pentru Conference League. În prezent, Sociedad este pe locul 6 în La Liga, la 2 puncte în fața celor de la Betis și la 10 puncte de locul 5, ocupat de Atlhetic Bilbao.

Sociedad are un parcurs destul de greu până la top 4 acesta fiind obiectivul clubului. Elevii lui Alguacil se află la 12 puncte de Atletico Madrid, echipa de pe ultima poziție care duce direct în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Gruparea din San Sebastian n-ar trebui să aibă un meci dificil cu formația de pe primul loc retrogradabil, Cadiz. Oaspeții sunt pe locul 18, au 22 de puncte și sunt la doar 2 puncte de primul loc salvator, Celta Vigo, poziționată pe 17 în La Liga. Cadiz a reușit și o victorie surpriză acasă cu Atletico Madrid, 2-0 și va da maximul pentru a se salva de la retrogradare.

Astfel, la acest meci vom miza pe varianta “1 pauză/final”, adică o victorie în ambele reprize pentru Sociedad acasă. Așadar, acest duel la Superbet ne oferă o cotă de 2.25.

ADVERTISEMENT

Mergem pe multe goluri la FC Koln – RB Leipzig, cotă 1.75

FC Koln primește vizita celor de la RB Leipzig la ora 21:30. Gazdele vor încerca cu orice preț să ia măcar un punct care să ajute echipa în lupta de la ieșirea din zona roșie. În schimb, de partea cealaltă, Leipzig vine după un parcurs destul de bun în care au acumulat puncte importante.

Formația antrenată de Marco Rose este la 1 punct de Borussia Dortmund care se află pe locul 4, poziție care duce în Champions League. RB Leipzig are 46 de puncte și are un avantaj de 6 puncte față de locul 6, ocupat de Frankfurt.

ADVERTISEMENT

După cum știm, în Bundesliga se marchează foarte mult, astfel că în duelul de pe RheinEnergieStadion vom merge pe pronosticul “GG”, ambele marchează. Această variantă de aduce o cotă de 1.75 de Superbet.

Mai multe goluri, mai multe câștiguri în Toulouse – Lyon, cotă 1.95

Ultimul meci de pe bilet este Toulouse – Lyon, programat la ora 22:00. Cele două formații din Ligue 1 se află la jumătatea clasamentului, pe locurile 11, respectiv 10. Lyon are un avantaj de doar 2 puncte în fața gazdelor și vine în acest duel după o serie de rezultate foarte bune care au scos echipa din zona roșie.

În schimb, Toulouse face un sezon modest în campionat cu câteva surprize în duelurile cu echipele de pe primele locuri. Francezii tocmai au fost eliminați din Europa League de Benfica și acum echipa încearcă să acumuleze cât mai multe puncte în campionat.

Așadar, știm despre cele două formații că marchează meci de meci și că își doresc să termine cât mai sus în Ligue 1, astfel că am ales varianta că se marchează peste “2.5 goluri” în acest duel. Pe Superbet vom avea cotă 1.95 pentru acest pronostic.

Biletul zilei aduce un câștig potențial de 731 de lei

Biletul zilei aduce un câștig potențial de 731 de lei
Biletul zilei aduce un câștig potențial de 731 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2.25 pentru pronosticul “1 pauză/final” în meciul Real Sociedad – Cadiz, o cotă de 1.75 pentru “GG” la FC Koln – RB Leipzig și o cotă de 1.95 pentru “2.5 goluri” la Toulouse – Lyon. Combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7.67. Numai bună pentru un câștig de 731,27 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT