Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri 2 iulie 2021. Meciurile de la Euro ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 340 de lei

Biletul zilei de vineri, 2 iulie 2021, are un câştig potenţial de 341 de lei. Mizăm pe primele două meciuri din sferturile Euro 2020.
01.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 2 iulie 2021 Meciurile de la Euro ne aduc la Gets Bet un castig de peste 340 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de vineri, 2 iulie 2021, vom miza pe primele două partide programate în faza sferturilor de finală Euro 2020, Elveția – Spania, respectiv Belgia – Italia, care ne pot aduce un câștig de 341 lei la Get’s Bet, grație unei cote totale de 3,41.

Meciul dintre Elveția și Spania se joacă pe stadionul din Sankt Petersburg și este cu atât mai interesant cu cât ”Furia Roja” dă semne că ar fi atins potențialul maxim, după o optime de infarct cu Croația. Nu e mai puțin adevărat că și elvețienii au reușit o surpriză de mari dimensiuni eliminând în faza anterioară campioana lumii, Franța.

ADVERTISEMENT

De la ora 22:00, ne mutăm pe Allianz Arena din Munchen pentru cel mai așteptat meci al zile și, probabil, din sferturile Euro 2020. Cele două oponente se numără printre favoritele la câștigarea trofeului suprem, ceea ce face din această partidă una de maxim interes, și pentru suporteri, și pentru pariori.

Elveția – Spania ne aduce o cotă de 1,66 pe biletul zilei

Primul meci al zilei de vineri, 2 iulie, este cel dintre Elveția și Spania, două reprezentative care au demonstrat că tratează acest Campionat European ca și cum ar fi ultimul pentru o lungă perioadă de timp. Ibericii au început extrem de slab și au fost criticați atât de specialiști, cât și de adversari.

ADVERTISEMENT

Însă, trupa lui Luis Enrique nu și-a spus ultimul cuvânt. Calificată in extremis din faza grupelor, Spania a renăscut din propria-i cenușă exact atunci când trebuia să se întâmple acest lucru, în fazele eliminatorii ale întrecerii. Au început la fel de prost meciul cu Croația, din optimi, precum pe cele din grupă, dar a avut puterea nu doar să revină, ci și să câștige duelul cu vicecampioana mondială în stil mare.

Elvețienii nu se numără printre echipele favorite, dar atâtea exemple anterioare, vezi Danemarca, sau Grecia, au reușit să producă surprize încât o calificare a trupei lui Vladimir Petkovic nu ar trebui să mire pe nimeni. Date fiind prestațiile din optimi vom miza așadar pe „2-4 goluri în meci”, pont care ne oferă o cotă de 1,66 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Belgia – Italia ne aduce la biletul zilei o cotă de 2,05

Meciul vedetă al zilei de vineri, 2 iulie, este de departe cel de pe Allianz Arena, dintre Belgia și Italia, două dintre marile favorite la câștigarea Euro 2020. Italia a arătat ca o echipă, în adevăratul sens al cuvântului, dar Belgia are individualități care pot în orice moment să încline balanța în favoarea ”dracilor roșii”.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

După ce a mărșăluit în faza grupelor, Italia a dat peste incomoda națională a Austriei, în optimi, și a avut nevoie de prelungiri pentru a se impune, nu fără emoții, cu 2-1. De partea cealaltă, Belgia a eliminat campioana en-titre a Europei, Portugalia, și a demonstrat odată în plus că actuala generație chiar este, poate, cea mai bună din istorie.

ADVERTISEMENT

Este și lupta lui Romelu Lukaku de a-l detrona pe Cristiano Ronaldo din fruntea topului golgheterilor la actualul european și, în plus, cele două echipe sunt și singurele care mai pot încasa, la finalul Campionatului European, potul cel mare de la UEFA, aproape 30 de milioane de euro. Vom miza așadar pe „ambele marchează”, pentru că este un meci de totul sau nimic și pentru că  Get’s Bet ne oferă o cotă extrem de atractivă de 2,05.

341 de lei câștig cu biletul zilei din 2 iulie


Aşadar, în cele două meciuri pe care vi le propunem pe biletul zilei de vineri, 2 iulie, vom miza pe multe reușite. Ne așteptăm să vedem goluri macate de toate cele patru echipe implicate, pentru că vorbim de o fază a competiției în care nimeni nu va face rabat de la efort în căutarea gloriei și pentru că  Get’s Bet ne pune la dispoziţie o cotă totală de 3,41, pentru un câştig total de 341 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT