Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 29 decembrie 2023. Câștig de 430 de lei

Biletul zilei de vineri, 29 decembrie 2023, poate aduce un câștig de 430 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Serie A.
28.12.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 29 decembrie 2023 Castig de 430 de lei
Biletul zilei de vineri, 29 decembrie 2023, poate aduce un câștig de 430 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 18-a a campionatului Italiei, în care se joacă la ambele capete ale clasamentului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,51 la Superbet și așteptăm un profit excepțional.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Genoa – Inter Milano, care începe la ora 21:45. Oaspeții caută să-și păstreze avansul în fruntea ierarhiei, în timp ce gazdele vor să se îndepărteze cât mai mult de zona periculoasă.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Lazio Roma – Frosinone, programată tot de la ora 21:45. Lazialii au un sezon agitat în întrecerea internă, astfel că nu poți ști ce se întâmplă în acest final de an.

Golurile de la Genoa – Inter aduc o cotă de 2,15

Trupa lui Simone Inzaghi a arătat în 2023 că este cea mai închegată echipă din Italia și acest lucru i-a adus un avans de 4 puncte în clasament, dar deplasarea la Genova nu este deloc floare la ureche.

ADVERTISEMENT

”Grifonul” a arătat multă calitate sub comanda campionului mondial Alberto Gilardino și vrea să adune puncte pentru zile negre, mai ales că ar putea rămâne fără câțiva jucători importanți în această iarnă.

Este de așteptat ca meciul să fie unul deschis, ambele formații dorind să încheie anului cu dreptul. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele echipe marchează”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Superbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 de la Lazio – Frosinone pentru biletul zilei

Maurizio Sarri se poate mândri cu două lucruri bune pe care le-a realizat cu Lazio în acest sezon. Calificarea în optimile de finală ale Champions League, acolo unde va întâlni Bayern, și faptul că a pus la punct o defensivă solidă.

Nou promovata Frosinone a avut o primă parte de campionat mult peste așteptări, însă în ultima lună rezultatele modeste s-au tot adunat, iar trupa lui Eusebio Di Francesco nu a mai câștigat în campionat de mai bine de o lună.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, este greu de crezut că poate scoate ceva de pe Olimpico, chiar dacă Lazio a devenit o formație zgârcită pe fază ofensivă. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri: 1-2”, care are la Superbet o cotă de 2,10.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 430 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri avem de la Superbet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează” în meciul Genoa – Inter Milano și o cotă de 2,10 pentru ”interval goluri: 1-2” la Lazio Roma – Frosinone, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,51. Numai bună pentru un câștig de 430 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: