Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 4 iunie 2021. Amicalele inter-țări ne aduc aproape 400 de lei!

Biletul zilei la pariuri de vineri, 4 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 394 de lei.
03.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 4 iunie 2021 Amicalele intertari ne aduc aproape 400 de lei
Portugalia - Spania (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, de vineri, 4 iunie 2021, îl dedicăm meciurilor amicale internaționale. Am ales două înfruntări în care ne așteptăm la goluri multe tocmai pentru că ne pot aduce un câștig de 394 de lei mulțumită unei cote totale de 3,94, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi.

Prima propunere este întâlnirea de la Skopje, dintre primele reprezentative ale Macedoniei de Nord și Kazahstanului. Am ales această înfruntare și pentru că putem spune că cunoaștem destul de bine reprezentativa Macedoniei de Nord, echipă pe care și naționala României a întâlnit-o recent în debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială de anul viitor din Qatar.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere este meciul cap de afiș al zilei de vineri. Pe Wanda Metropolitano din Madrid se întâlnesc Spania și Portugalia, două dintre favoritele la câștigarea trofeului ce va răsplăti viitoarea campioană a Europei, în această vară.

Macedonia de Nord – Kazahstan ne aduce o cotă de 2,15

Primul duel la care ne-am oprit din seria jocurilor amicale de vineri este cel dintre Macedonia de Nord și Kazahstan. Macedonia de Nord va participa anul acesta, în premieră, la un turneul final de campionat european, iar jocul cu Kazahstan reprezintă ultima verificare înaintea debutului la Euro, de la sfârșitul săptămânii viitoare, tocmai la București.

ADVERTISEMENT

Ne amintim că în meciul contra României s-au marcat cinci goluri, iar amănuntul care ne convinge să mizăm pe acest meci test este tocmai apetitul ofensiv arătat de nord macedoneni. În ultimele 12 partide aceștia au pierdut doar de două ori, odată cu România, 2-3 și în fața Armeniei, 0-1, și au o medie interesantă de 1,8 goluri marcate per meci.

Adversara din acest meci test, Kazahstan, nu este cea mai darnică echipă dacă este să ne referim strict la numărul de goluri marcate, ceea ce ne duce cu gândul la o încleștare mai degrabă a ideilor celor doi selecționeri. Însă, plecând de la premisa entuziasmului din tabăra nord macedoneană, și pentru că meciul se va disputa la Skopje, vom miza pe acest aspect.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Dat fiind că cele două reprezentative sunt oarecum de același nivel așteptăm cel puțin o reușită și din partea oaspeților. Vom paria așadar, cu încredere, pe o variantă cel puțin aparent sigură „ambele marchează”, pont ce are o cotă foarte bună de 2,15 la  Get’s Bet.

Spania – Portugalia ne aduce o cotă de 1,83

În duelul amical dintre Spania și Portugalia nu putem să nu mizăm pe goluri. Pe gazonul stadionului pe care joacă tocmai campioana din La Liga se vor regăsi câteva dintre cele mai strălucitoare vedete ale fotbalului mondial. Ambele oponente înscriu la foc automat în meciuri, indiferent că vorbim de jocuri test, sau partide oficiale.

ADVERTISEMENT

Totuși, pentru că și în cazul lor vorbim de o întâlnire în care se vor face ultimele retușuri, înaintea debutului la Euro 2021, poate ar trebui să fim puțin mai cumpătați, adică să nu așteptăm un scor fluviu. Dar măcar câte o reușită de o parte și de cealaltă tot suntem convinși.

Nici pentru Spania, nici pentru Portugalia această întâlnire nu este ultima înainte de Turneul Final al Campionatului European, dar suntem convinși că ambii selecționeri vor trimite în teren tot ce au mai bun la dispoziție. Vom miza și în acest caz pe o variantă sigură „ambele marchează”, care are o cotă de 1,83 la  Get’s Bet.

394 de lei câștigați cu biletul zilei din 4 iunie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi, Macedonia de Nord – Kazahstan, respectiv amicalul vedetă dintre Spania și Portugalia, ne aduc o cotă totală de 3,94 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele meciuri ne așteptăm ca predicțiile noastre să se adeverească, iar voi să vă alegeți cu un profit decent.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT