Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 8 iulie 2022. Mizăm pe două partide din Irlanda pentru un câștig de peste 700 de lei

Biletul zilei de vineri, 8 iulie 2022, ne poate aduce un câștig de exact 710 lei cu ajutorul două meciuri din campionatul Irlandei. Lupta se dă pentru podium și în subsolul clasamentului.  
07.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 8 iulie 2022 Mizam pe doua partide din Irlanda pentru un castig de peste 700 de lei
Sursa foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de vineri, 8 iulie 2022, pentru biletul zilei la pariuri, vă propunem două ponturi extrase din două meciuri care se dispută la oră de Champions League, dar în campionatul Irlandei. Nu am mai propus de foarte multă vreme ponturi din această competiție, altfel atractivă din punct de vedere al numărului de goluri. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 7,10 la Betano.

Deschidem biletul zilei de vineri, 8 iulie 2022, cu meciul în care se întâlnesc Drogheda United și Dundalk. Prima echipă se situează exact deasupra liniei care demarchează echipele ce vor lua calea eșalonului secund în viitorul sezon, în vreme ce multipla campioană din Dundalk țintește o clasare pe podium la finalul sezonului în curs.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere rămânem în Irlanda pentru a le urmări la treabă pe Shelbourne și Finn Harps. Și în acest caz vorbim despre o echipă, Shelbourne, obișnuită cândva cu succesul, și Harps, o grupare micuță, obișnuită cu lupta pentru evitarea retrogradării. Încercăm să și argumentăm alegerea făcută.

Cotă de 3,80 pe biletul zilei în disputa Drogheda United – Dundalk

Prima propunere de pe biletul zilei de vineri, 8 iulie 2022, este, așa cum spuneam mai devreme, întâlnirea dintre Drogheda United și Dundalk, din etapa a 23-a din campionatul Irlandei. Este un meci pe care pariem cu încredere pe victoria uneia dintre oponente și pentru că am găsit un pont mai mult decât atractiv care ne va rotunji veniturile numai bine înaintea weekendului.

ADVERTISEMENT

Nu sunt foarte multe lucruri de analizat la întâlnirea pe care am menționat-o deja. Drogheda, cum spuneam, nu este vreun club care aspiră la mari performanțe, iar dacă ambiția, fie și lăuntrică, este doar aceea de a termina sezonul pe o poziție cât mai înaltă. Gazdele sunt chiar deasupra liniei roșii, dar nu au prea multe motive de îngrijorare.

Dundalk, pe de altă parte, este un club care reprezintă constant Irlanda în competițiile continentale intercluburi și acesta este obiectivul și pentru sezonul în curs. Trebuie să spunem că în Irlanda fotbalul nu este foarte atractiv în rândul suporterilor, doar câteva cluburi bucurându-se de o susținere ceva mai numeroasă. Unul dintre acestea este și Dundalk.

ADVERTISEMENT

Pentru oaspeți încă mai există o miză, ocuparea locului 2 la finalul campionatului, și exact pe acest aspect vom miza în alegerea pe care urmează să o propunem. Chiar dacă nu contează atât de mult dacă termină pe locul al doilea, sau al treilea, ambele ducând în Europa, mergem pe istoricul celor de la Dundalk, obișnuiți totuși să fie în frunte. Opțiunea noastră va fi: ”2 și sub 2,5 goluri în meci”, care are la Betano o cotă de 3,80.

Shelbourne – Finn Harps ne aduce o cotă de 1,87 la biletul zilei

Rămânem în Irlanda și pentru cea de a doua propunere. Alături de partida amintită anterior, Shelbourne și Finn Harps închid etapa cu numărul 23 în prima ligă irlandeză. Coordonatele sunt cam aceleași. Shelbourne a fost cândva o echipă importantă, cu prezențe anuale în cupele europene.

ADVERTISEMENT

S-au mai schimbat lucrurile și pentru gruparea din Dublin, care acum este o modestă echipă de mijlocul clasamentului, dar istoria îi obligă la mai mult, iar ultima impresie știm cu toții cât de mult contează. Însă, vorbim de un meci cumva complicat și impredictibil tocmai datorită situației din clasament a celor două adversare.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Shelbourne e mult prea departe de locul 3, ultimul care duce în cupele europene intercluburi, Finn Harps a cam pierdut ritmul în lupta pentru evitarea retrogradării. Așadar, pentru că oricare dintre oponente poate să dea lovitura celeilalte vom merge cu încredere pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla: ”nu marchează ambele echipe și se înscriu sub 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,87 la Betano.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 710 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri, 8 iulie 2022, la pariuri, avem de la Betano o cotă de 3,80 pentru pronosticul ”2 și sub 2,5 goluri” în duelul dintre Drogheda United – Dundalk și o cotă de 1,87 pentru ”nu marchează ambele echipe și se înscriu sub 2,5 goluri”, în disputa dintre Shelbourne – Finn Harps, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 710 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT