Life

Bill Gates și Mark Zuckerberg, invitați la ”ceremonia bogaților”. Evenimentul ține trei zile, iar nume mari sunt pe listă

Bill Gates și Mark Zuckerberg sunt și ei invitați la ”ceremonia bogaților” care ține trei zile. Ce alte nume mari mai sunt pe listă?
03.03.2024 | 12:42
Bill Gates si Mark Zuckerberg invitati la ceremonia bogatilor Evenimentul tine trei zile iar nume mari sunt pe lista
Bill Gates și Mark Zuckerberg, invitați la ”ceremonia bogaților”. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nume celebre sunt invitate la ”ceremonia bogaților”. Evenimentul ține trei zile și este organizat de cel mai bogat om din Asia. Și se pare că pe lista invitaților se regăsesc și Bill Gates, dar și Mark Zuckerberg.

Bill Gates și Mark Zuckerberg, invitați la ”ceremonia bogaților”

Magnatul Mukesh Ambani organizează în acest weekend o ceremonie de trei zile. Ceremonia e organizată înainte de nunta fiului său mic, Anand și a logodnicei sale, Radhika Merchant, fiica unor moguli din industria farmaceutică.

ADVERTISEMENT

Marele eveniment este evaluat la 113 de miliarde de dolari și e supranumit ”ceremonia bogaților”. O mulțime de nume celebre sunt pe lista invitaților. Este vorba despre titani din tehnologie, precum Bill Gates, dar și Mark Zuckerberg, fondatorul Meta.

Totodată, la marele eveniment sunt prezente vedete de la Bollywood, artiști pop, politicieni, dar și alți artiști de renume la nivel mondial. Un oaspete special este chiar faimoasa Rihanna.

ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață, care a devenit mamă pentru a doua oară anul trecut, s-a implicat activ. Presa din India scrie că aceasta a susținut recitaluri și că ar fi fost răsplătită pe măsură.

Ce sumă ar fi încasat Rihanna pentru prezența la eveniment

Mai exact, pentru a participa la eveniment, Rihanna ar fi primit nu mai puțin de 9 milioane de dolari. Și se pare că Mukesh Ambani, organizatorul evenimentului, nu s-a uitat deloc la bani. Acesta este și motivul pentru care ”ceremonia bogaților” ar putea fi unul dintre cele mai scumpe evenimente ale anului.

ADVERTISEMENT

Cine este însă Mukesh Ambani? Miliardarul are 66 de ani și este președintele gigantului de telecomunicații Reliance Industries. El ocupă locul 10 în lista miliardarilor Forbes, cu o avere de peste 116 miliarde de dolari.

De cealaltă parte, fiul său mic, Anant, are 28 de ani și deține funcții de conducere în mai multe companii ale grupului Reliance. El se va căsători cu Radhika Merchant, în vârstă de 29 de ani, în cursul acestui an.

ADVERTISEMENT

Cine mai este invitat la ”ceremonia bogaților”? Iluzionistul american David Blaine se ocupă cu divertismentul. Totodată, invitat mai este și șeful Disney, Bob Iger. Ivanka Trump, fiica fostului președinte american, Donald Trump, e și ea pe listă de asemenea.

ADVERTISEMENT