Life

Mark Zuckerberg, investiție de-a dreptul uimitoare. Către ce domeniu și-a îndreptat atenția șeful Meta

Mark Zuckerberg schimbă macazul în 2024. Un nou domeniu de afaceri profitabil i-a atras deja atenția celui de la conducerea Meta
10.01.2024 | 12:31
Mark Zuckerberg investitie dea dreptul uimitoare Catre ce domeniu sia indreptat atentia seful Meta
Mark Zuckerberg renunță, pentru o perioadă, la Facebook. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mark Zuckerberg este unul dintre cei mai cunoscuți și cei mai bogați investitori din lume. Publicul este obișnuit ca șeful Meta să facă investiții doar în domeniul digital. Ei bine, anul 2024 l-a găsit pe Mark mai determinat ca niciodată să își direcționeze banii către un domeniu uimitor.

În 2024, Mark Zuckerberg a schimbat domeniul de investiții

Mark Zuckerberg este unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea digitală și a afacerilor. Acesta a dezvoltat unele dintre cele mai populare aplicații de social media din lume. Însă, se pare că nu are de gând să se oprească aici.

ADVERTISEMENT

Șeful Meta a anunțat că în 2024 are planuri mărețe, iar investițiile lui vor fi redirecționate către un domeniu mai puțin așteptat. Acesta va renunța la lumea online-ului, pentru moment și își va îndrepta atenția către creșterea de bovine.

Pentru că Facebook este unul dintre proiectele lui de suflet, acolo a fost și locul unde și-a făcut publice intențiile pentru 2024. Serios, ca de obicei, acesta a comunicat tuturor celor care îl urmăresc că se va dedica creșterii de vaci pe insula Ko’olau din Hawaii.

ADVERTISEMENT

Acesta are un plan foarte bine dezvoltat, iar momentan, totul este în fază incipientă. Șeful Meta a declarat că va investi fanii în vaci de rasă care vor oferi un profit substanțial. Și, pentru că se pricepe la afaceri, s-a asigurat că face cele mai bune alegeri.

Șeful Meta are mari așteptări de la ferma lui de vaci de rasă

Mark Zuckerberg va aduce la ferma lui din Hawaii vaci Wagyu și Angus. Acestea vor crește după cele mai înalte standarde și vor avea parte de condiții unice. Vacile vor consuma făină de macadamia și vor bea bere, ambele fiind produse local, chiar în interiorul fermei.

ADVERTISEMENT

Mark este foarte încântat de ideea lui și are foarte mare așteptări de la acest proiect. De altfel, este și unul dintre proiectele lui de suflet în care a investit bani, timp și energie.

Înainte de a porni la drum cu această afacere, șeful Meta s-a informat foarte bine. După ce a făcut anumite calcule, a ajuns la concluzia că o mare parte din hrana vitelor va trebui să fie produsă chiar la el la fermă.

ADVERTISEMENT

Astfel de animale de rasă consumă foarte multă hrană, iar pentru a nu arunca cu banii inutil, Mark Zuckerberg a avut o idee genială. Și anume, a plantat alături de fiicele lui, dar și de o echipă de specialiști o mulțime de acri de macadamia.

În continuare, familia este principalul sprijin al lui Mark Zuckerberg. Șeful de la Meta îi are alături pe cei dragi care au pornit împreună cu el pe drumul acestui proiect ”delicios”, așa cum îl numește chiar el.

ADVERTISEMENT