Sport

Billel Omrani, primul gol la FCSB: „Îmi dau viața pe teren să câștig cu CFR Cluj!”. De când nu mai marcase în SuperLiga. Video

Billel Omrani (29 de ani), atacantul FCSB, a reușit să marcheze primul în meciul de la Ploiești contra Chindiei Târgoviște.
11.12.2022 | 23:02
Billel Omrani primul gol la FCSB Imi dau viata pe teren sa castig cu CFR Cluj De cand nu mai marcase in SuperLiga Video
Billel Omrani a marcat în SuperLiga după 12 luni. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să câștige cu 2-0 împotriva Chindiei Târgoviște, iar vicecampioana României a urcat pe podium în SuperLiga, profitând de pașii greșiți ai celor de la Farul și CFR Cluj. Ba, mai mult, Billel Omrani a reușit să marcheze în sfârșit.

Billel Omrani, primul gol în tricoul FCSB. A marcat deși a intrat pe teren în minutul 67

Billel Omrani a pus capăt seriei de opt meciuri fără gol înscris. A ratat ocazii uriașe sau a trimis mingea în bară, fiind urmărit de ghinion. Până la meciul cu dâmbovițenii, atacantul francez reușise doar două asissturi cu Petrolul Ploiești și CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Omrani a marcat la doar șapte minute după ce a fost introdus în teren de Leo Strizu. Vârful l-a înlocuit în minutul 67 pe Andrei Cordea.

Șase minute mai târziu, Omrani reușea să înscrie primul gol pentru FCSB. A primit o centrare de la Octavian Popescu, a protejat excelent și a reușit să marcheze cu un șut din interiorul careului la colțul lung. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

De când nu mai marcase Billel Omrani în SuperLiga. Marcase ultima oară tot contra Chindiei Târgoviște

Billel Omrani a pus capăt unei „secete” de mai bine de un an. Pe 4 decembrie 2021, atacantul francez marca într-o partidă câștigată cu dâmbovițenii tot la Ploiești, cu scorul de 1-0: „Sunt foarte fericit. Sper că o să dau mai multe. E o victorie foarte importantă și un teren foarte greu. Trebuie să ne adaptăm pe orice gazon”. 

Astfel, jucătorul are șanse mari să fie pe teren la derby-ul cu CFR Cluj, de joi, 15 decembrie, ora 20:00, fosta sa echipă: „Noi ne bucurăm, e o atmosferă bună și trebuie să câștigăm fiecare meci până la final. Ne gândim la meciul cu CFR Cluj. E un meci special pentru bine și am fost acolo mulți ani. Îmi dau viața pe teren să câștig cu CFR. Am puțin emoții și e normal. E un meci foarte important și trebuie să câștigăm.

ADVERTISEMENT

E prea devreme să vorbim de titlu. Dacă vom câștiga cu CFR Cluj, ne putem gândi și la titlu. Eu nu am jucat patru luni. E greu să joc imediat. Eu am înțeles foarte bine asta. Compagno a dat foarte multe goluri și normal să fie titular”.

Omrani speră să fie titular cu CFR Cluj, însă înțelege de ce Compagno a fost preferat în locul său: „Nu am avut pregătire. Acum mă simt mai bine. Nu sunt încă 100%, dar voi după cantonamentul de iarnă”.

ADVERTISEMENT

În tricoul ardelenilor, Omrani a jucat șase ani și a evoluat în 164 de meciuri, în care a marcat 33 de goluri. Atacantul de origine algeriană a câștigat nu mai puțin de cinci titluri de campion: 2017–18, 2018–19, 2019–20, 2020–21, 2021–22, dar și două Supercupe ale României.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „X” la FCSB – CFR Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT