Sport

Bîrsan, talisman pentru Universitatea Craiova! Opt victorii consecutive cu el la centru!

Marcel Bîrsan va arbitra partida Farul Constanța - Universitatea Craiova. Centralul le-a purtat noroc „alb-albaștrilor” în ultimul sezon din SuperLiga.
27.08.2023 | 10:11
Birsan talisman pentru Universitatea CraiovaOpt victorii consecutive cu el la centru
Marcel Bîrsan, talisman pentru Universitatea Craiova! Când a fost ultimul eșec. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Marcel Bîrsan va fi la centrul partidei Farul Constanța – Universitatea Craiova, care este programată duminică, de la ora 21:30. Arbitrul bucureștean este talismanul „alb-albaștrilor” în ultimele confruntări din SuperLiga, iar suporterii din Bănie speră să le poarte noroc și de data aceasta la Ovidiu.

Marcel Bîrsan, talismanul Universității Craiova! Când a fost ultimul eșec al oltenilor cu el la centru

Laurențiu Reghecampf ia în calcul doar cele trei puncte din confruntarea cu Farul Constanța, iar tehnicianul „alb-albaștrilor” nu concepe să se întoarcă în Bănie fără victorie. Universitatea Craiova a primit și întâriri pentru partida cu trupa lui Gică Hagi, deoarece Alex Mitriță și Elvir Koljic sunt pregătiți să intre pe teren, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Marcel Bîrsan a fost delegat de Kyros Vassaras pentru partida Farul Constanța – Universitatea Craiova, iar oltenii au amintiri plăcute cu centralul bucureștean la centru. Formația din Bănie este neînvinsă în ultimele confruntări arbitrate de „cavalerul fluierului” din SuperLiga.

Universitatea Craiova are opt victorii consecutive în partidele arbitrate de Marcel Bîrsan din SuperLiga, iar cinci dintre acestea au fost înregistrate în sezonul 2022-2023 din SuperLiga. Ultima înfrângere a „alb-albaștrilor” cu arbitrul cu ecuson FIFA la centru a fost pe 20 septembrie 2021 cu CFR Cluj, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Marcel Bîrsan va fi ajutat de la linii de asistenții Sebastian Eugen Gheorghe și Vladimir Urzică, iar arbitrul de rezervă este Andrei Moroiță. În camera VAR se află Andrei Chivulete pentru confruntarea dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf, promisiune pentru suporterii Universității Craiova: „Încercăm să câștigăm toate cele trei puncte”

Laurențiu Reghecampf și-a anunțat obiectivul înaintea confruntării dintre Farul – Universitatea Craiova și declară că oltenii își doresc cele trei puncte. Totuși, tehnicianul speră ca elevii săi să nu trateze cu lejeritate partida din runda a șaptea, chiar dacă „marinarii” sunt concentrați pe calificarea în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

„Ne așteaptă un meci important și greu în același timp, vom întâlni una dintre echipele care este încă angrenată în Conference League și pe această cale le urez mult succes. Știm exact ce ne așteaptă, echipa campioană. Vom merge la Constanță să încercăm să câștigăm toate cele trei puncte.

Va fi un meci total diferit față de celelalte pe care le-am jucat până acum, sperăm să ne descurcăm. În momentul actual avem tot lotul a dispoziție, toți jucătorii sunt apți și sper ca duminică să alcătuim un 11 puternic care să reușească să facă un meci buni și să câștige toate cele trei puncte. Toată lumea este, Alex și Elvir fac parte din lotul echipei.

ADVERTISEMENT

Va trebui să fim foarte concentrați, determinați și să nu ne gândim că vor juca în seara asta. Dacă nu vom intra 100% concentrați va fi un meci foarte greu. Obiectivul este să facem un meci foarte bun, să reușim să câștigăm toate punctele după un meci care va fi foarte dificil”, a declarat Reghecampf.


  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Farul – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT