Sport

Obiectivul lui Reghecampf înainte de Farul – Universitatea Craiova: „Va fi foarte dificil”

Laurențiu Reghecampf are tot lotul la dispoziție pentru Farul Constanța - Universitatea Craiova, iar obiectivul tehnicianului sunt cele trei puncte puse în joc.
24.08.2023 | 14:45
Obiectivul lui Reghecampf inainte de Farul  Universitatea Craiova Va fi foarte dificil
Obiectivul lui Reghecampf înainte de Farul - Universitatea Craiova: „Va fi foarte dificil”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf atacă cele trei puncte puse în joc din Farul – Universitatea Craiova cu Alex Mitriță și Elvir Koljic, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Confruntarea dintre cele două formații este programată duminică, de la ora 21:30, iar Reghe își dorește maximul din partea elevilor săi.

Laurențiu Reghecampf anunță înainte de Farul – Universitatea Craiova: „Știm exact ce ne așteaptă. Va fi un meci total diferit”

După turul din play-off-ul Conference League cu HJK Helsinki, Farul Constanța va da piept cu Universitatea Craiova în etapa cu numărul șapte din SuperLiga. Laurențiu Reghecampf este temător înaintea confruntării cu „marinarii”, însă speră ca oltenii să se impună în deplasarea din Dogrobea.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a anunțat și că are la dispoziție întreg efectivul pentru partida Farul – Universitatea Craiova. Elvir Koljic și Alex Mitriță s-au antrenat cot la cot cu restul lotului din Bănie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

„Ne așteaptă un meci important și greu în același timp, vom întâlni una dintre echipele care este încă angrenată în Conference League și pe această cale le urez mult succes. Știm exact ce ne așteaptă, echipa campioană. Vom merge la Constanță să încercăm să câștigăm toate cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci total diferit față de celelalte pe care le-am jucat până acum, sperăm să ne descurcăm. În momentul actual avem tot lotul a dispoziție, toți jucătorii sunt apți și sper ca duminică să alcătuim un 11 puternic care să reușească să facă un meci buni și să câștige toate cele trei puncte. Toată lumea este, Alex și Elvir fac parte din lotul echipei”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf, despre avantajul celor de la Farul: „Există o ambiție mare când întâlnesc o echipă ca a nostră”

Deși elevii lui Gică Hagi au programată confruntarea cu Universitatea Craiova la doar trei zile după turul play-off-ului din Conference League, Laurențiu Reghecampf este de părere că „marinarii” au un avantaj. Acesta este de părere că trupa „Regelui” va fi mult mai motivată în fața „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Pentru ei va fi pozitiv faptul că vor juca cu Universitatea Craiova, vin după un meci dificil în cupele europene, dar în același timp există și o ambiție foarte mare când întâlnesc o echipa ca a nostră. Sunt foarte multe orgolii în joc, ambiția este foarte mare.

Este mult mai dificil când ai meciuri fără miză, când vii din cupele europene și ai parte de meciuri care nu aduc jucătorii la un nivel mare de concentrare. Este și pozitiv, dar și negativ că vor juca în seara asta. Pozitiv pentru că au meciuri mai multe ca noi, negativ să spunem că probabil vor fi mai obosiți, dar au un rol destul de numeros.

ADVERTISEMENT

Cu un rezultat pozitiv în seara asta se vor mobiliza și vor avea ambiție duminică. Nu trebuie să ne gândim la acest lucru, am o experiență foarte mare cu aceste meciuri și întotdeauna echipele care au substanță și jucători cu caracter se mobilizează și fac față la asemenea jocuri”, a declarat tehnicianul.

Reghecampf, semnal de alarmă înainte de Farul – Universitatea Craiova: „Dacă nu intrăm 100% concentrați va fi un meci greu”

Laurențiu Reghecampf își avertizează elevii să nu subestimeze adversarii, chiar dacă programul „marinarilor” este unuk aglomerat din cauza traseului european. Acesta este de părere că oltenii vor avea o misiune dificilp dacă nu vor fi concentrați la cote maxime.

„Va trebui să fim foarte concentrați, determinați și să nu ne gândim că vor juca în seara asta. Dacă nu vom intra 100% concentrați va fi un meci foarte greu. Obiectivul este să facem un meci foarte bun, să reușim să câștigăm toate punctele după un meci care va fi foarte dificil.

Nu ar trebui să numim jucătorii care au parte de anumite meciuri echipa a doua. Din punctul meu de vedere sunt jucători componenți ai echipei Farul,am văzut și declarațiile lui Gică și pentru el este același lucru, este aceași mentalitate. Cei care intră pe teren trebuie să își facă treaba.

Farul poate să întoarcă orice rezultat, ați văzut foarte bine că au capacitatea și valoarea necesară să întoarcă orice rezultat. Orice s-ar întâmpla în seara aceasta consider că calificarea se va juca în al doilea meci. Cei de la Farul capătă experiență internațională, iar lucrul acesta îi va ajuta foarte mult”, a spus Reghe.


  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Farul – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT